NOVI SNIMAK STRAVIČNOG NASILJA IZ SREMSKE MITROVICE: Maskirani napadači jurili konobara i tukli ga ČEKIĆEM i NOŽEM (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.10.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznato šta je bio motiv ovog incidenta, kao ni da li je cela situacija prijavljena policiji.

NOVI SNIMAK STRAVIČNOG NASILJA IZ SREMSKE MITROVICE: Maskirani napadači jurili konobara i tukli ga ČEKIĆEM i NOŽEM (VIDEO)

Foto: shutterstock

Nakon nedavnog snimka vršnjačkog nasilja u Sremskoj Mitrovici, na kojem se vidi kako tinejdžer šutira devojčicu koja sedi na klupi, u istom gradu se dogodio jeziv incident u jednom kafiću 3. oktobra.

Na snimku koji je objavljen na "Telegram" kanalu "192_rs" može se videti kako su dvojica maskiranih muškaraca naoružana upala u lokal i napala konobara.

U trenutku napada u kafiću za šankom nalaze se dvoje mladih ljudi, verovatno radnici lokala. Konobar, kako se navodi, beži iza šanka od dvojice napadača koji ga jure, a potom ga udaraju čekićem i nožem.

Na kraju snimka se napominje da je nekoliko dana kasnije lokal izgoreo. Trenutno nije poznato šta je bio motiv ovog incidenta, kao ni da li je cela situacija prijavljena policiji.


Snimak tuče možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading