EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KOSTINIM SLUČAJEM: Dva veštačenja ključna za istragu - od OVOGA SVE ZAVISI!

Autor: Republika

Hronika

21.09.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga u njegovom slučaju je još uvek u toku, a u tom predmetu će dva veštačenja dati odgovore, kao i dokaze, na većinu pitanja.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KOSTINIM SLUČAJEM: Dva veštačenja ključna za istragu - od OVOGA SVE ZAVISI!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", već četiri i po meseca zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smešten jer je kada je počinio zločin imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti odvezen u pritvorsku jedinicu.

Istraga u tom slučaju je još uvek u toku, a u ovom predmetu će dva veštačenja dati odgovore, kao i dokaze, na većinu pitanja. 

Kako saznajemo, u pitanju je balističko veštačenje koje će pokazati putanje hitaca koje je Kosta ispalio i DNK na oružju, kao i medicinsko veštačenje o Kecmanovićevom psiho-fizičkom stanju, pre i posle pucnjave.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbeđenja, pri čemu je ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Tanja

21.09.2023 13:19

Bezosecajan,bez milosti,sebican,lud pobio svoje drugare i cika Dragana,pobio nam decu! Otac doctor ga ludog ucio da barata oruzjem, zasto ga ludog nije lecio?Majka prosvetni radnik morala je da vidi da je lud , zasto ga ludog nije lecila? Zasto je majka na slobodi? .

Aca-Dapi

23.09.2023 06:30

@Tanja - Uvek piše isto što nikome ne pomaže...

Odgovor

25.09.2023 15:05

@Tanja - Otac ga ucio da puca, ne da ubija, majka na slobodi, jer nije kriva, dete bolesno nije bilo, okidac je povuklo drustvo u kome zivimo. Kolektivno, svi smo odgovorni, krst nose Kecmanovici. BOL za decom njihove porodice.

Olga

28.09.2023 23:04

@Odgovor - Naravno da je majka kriva , cak i vise od oca ! Oboje trebaju biti na robiji !!! Sramota za drzavu sta radi !