MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA SE PONOVO BUNI: "Ovo nije škola za mog sina!" NEVEROVATNO!

Autor:

Hronika

19.09.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevi majke Koste Kecmanovića ne izostaju po ko zna koji put.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA SE PONOVO BUNI: "Ovo nije škola za mog sina!" NEVEROVATNO!

Foto: ATA Images, Facebook

Majka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, a ranio još petoro dece i nastavnicu istorije, sad traži da njen sin ne pohađa školu u koju je raspoređen od 1. septembra i da na osnovu njegovih prava treba da krene na redovnu nastavu. 

To je još jedan u nizu zahteva majke dečaka-ubice, koji su dosad za sina tražili, uprkos tome što je Srbiju zavio u crno, da mu se u klinici gde je smešten posle masakra omoguće korišćenje telefona, igrica i knjiga...

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kecmanovića ulazi u stan u kome je doskoro živela

Kako nam je ispričao izvor blizak slučaju, Miljana Kecmanović konstantno ponavlja da njen sin zaslužuje da ide u školu, po modelu kao i sva deca.

- Ovo nije škola za mog sina, on mora da pohađa redovnu nastavu - priča majka maloletnog ubice, koja konstantno ponavlja, da dečak ubica na to ima zakonom i Ustavom zagarantovano pravo..

Podsetimo,1. septembra, dečak ubica postao je zvanično učenik osnovne škole "Dr Dragan Hercog" u Beogradu, a tu informaciju za naš portal potvrdio je Zoran Aleksić direktor te ustanove.

Podsetimo, majka dečaka ubice obratila se pre nekoliko dana institucijama sa zahtevom da se reši pitanje daljeg školovanja njeno dvoje dece. U pismu, majka dečaka ubice ne pominje tragediju u “Ribnikaru” nijednom jedinom rečju, već se obraća za pomoć navodeći da je situacija u kojoj je njena porodica složena.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović u školskoj klupi

U pismu, koje je vrlo šturo i nema nijedne emocije, ona konstatuje da mlađa ćerka, koja je kao i brat pohađala istu školu, ne može da nastavi školovanje u Ribnikaru, a da je sin na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Kosta Kecmanović je stravičnog 3. maja upao u školu naoružan očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima i počeo krvavi pohod u hodniku, gde je ubio čuvara škole i drugarice koje su bile dežurne. Potom je nastavio da puca po drugarima iz VII/2 na času istorije. Nakon toga se u dvorištu predao policiji. Krvavi plan pravio je mesec dana i sastavio spisak drugara koje želi da pobije. Sada je u bolnici, gde ga veštače psiholozi i psihijatri. Čeka se rezultat njihove stručne analize da bi se odredile mere koje će biti preduzete protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (59)

Loading
Снежана

19.09.2023 16:32

Њему треба ускратити свако грађанско право,треба га затворити у кавез и хранити са кришком хлеба и чашом воде док не цркне.А мајку послати на психијатријско посматрање,очигледно она има тај лош ген који је од њеног сина направио монструма.

Odgovori 14 32
Snezana

21.09.2023 10:22

@Снежана - Iver ne pada daleko od klade. Uvek bilo i bice.

Tanje

19.09.2023 16:48

Najmladjem masovnom ubici na svetu sto je poubijao skolske drugare u skoli,nee skola,rudnik da kopa! Otac lekar,ga ucio ludog da barata oruzjem,umesto da ga leci! Majka radi u prosveti,zasto ga ludog nije lecila? Zasto je majka na slobodi?

Odgovori 24 20
Draga

19.09.2023 17:19

Stid je i sram bilo. Kao majku ubice, pa neka je i maloletan, zapita li se svakog dana, svakog minuta, zašto, u čemu su pogrešili ona i otac deteta. Kad ona može da traži normalno školovanje posle takvog masakra i nju treba zatvoroti. U psihologiji postoji objašnjenje za takve porodoce.

Odgovori 14 18