KOSTA KECMANOVIĆ JE TRI PUTA PUCAO NA OVU HRABRU DEVOJČICU, SVE SE VIDI NA SNIMKU: Videla je tri prva ubistva, potpuno se pogubila pa se zaletela na DEČAKA UBICU koji je nekako promašio!

Autor:

Hronika

12.09.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica sada osmog razreda, odeljenja 8/4, pukom srećom je izbegla hice Koste Kecmanovića i spasila veće krvoproliće.

KOSTA KECMANOVIĆ JE TRI PUTA PUCAO NA OVU HRABRU DEVOJČICU, SVE SE VIDI NA SNIMKU:  Videla je tri prva ubistva, potpuno se pogubila pa se zaletela na DEČAKA UBICU koji je nekako promašio!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Da je jedna vršnjakinja ubice sa Vračara srećom izbegla smrt 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, otkriveno je istragom tog nezapamćenog zločina.

- Naletela je na Kostu. Videla tri prva ubistva i potpuno se pogubila. Krenula je ka Kosti , i to se vidi na snimcima koje su roditelji gledali kod tužioca. Nju je promašio, a tri puta je gađao u njenom smeru - otkriva izvor Republike.  

Sa druge strane saznajemo da ta devojčica i danas, četiri i po meseca od masakra prolazi agoniju.

Uprkos čestim razgovorima sa stručnim osobljem i psiho terapijama na koje ide, tinejdžerka i dalje ima košmare noću, a danju su joj pred očima slike ubijenog školskog čuvara Dragana Vlahovića i dve devojčice koje su dežurale na hodniku.

Dodatnu traumu posle svega devojčica je doživela kada je saznala da je dečak monstrum nišanio i u njenom pravcu, ali je na sreću promašio.

Tinejdžerka je sa hodnika gde se zatekla na putu ka toaletu, otrčala ka svom odeljenju i signalizirala im da je videla prizor. Pucnji koji su se čuli u nizu prestravili su dečake i devojčice, ali i nastavnike tako da su se povukli i čekali sa decom da stane pucnjava, u stahu za ostatak osnovaca i školski kolektiv. 

- Devojčica je prvog dana prepričavala šta je videla dok je trčala preko hodnika. Ona je videla čuvara kako pada i devojčice pokošene takođe, na holu. Čula je prasak i u prvi mah mislila da dečaci bacaju petarde - ispričao je izvor Republike. 

Majka jednog dečaka, takođe učenika završne godine i vršnjaka pomahnitalog Kecmanovića kaže za Republiku da je priča 7/4 u vreme masakra, ostala neispričana. Ona je pomenula i devojčicu na koju je pucano i da je imala neverovatnu sreću iako je srljala direktno na dečaka ubicu:

- Kosta je planirao da iz svog odeljenja krene da ubija i po drugim razredima kao što se videlo na skici koju je pravio. Ali, kako deca cirkulišu od kabineta do kabineta, izlaze i ulaze za vreme fizičkog ili neplaniranih slobodnih aktivnosti i tog dana je mogao masakr da bude viši i gori. Jednu devojčicu je mogao tri puta da ubije, ali je imala ludačku sreću iako je srljala. Da ta devojčica nije naletela na grupu dece iz 7/4, a oni je odmah ozbiljno shvatili, moglo je biti još više mrtvih - istakla je majka učenika "Ribnikara". 

U krvavom piru Kosta Kecmanović ubio je osmoro dece i školskog čuvara. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović i šestoro dece, od kojih je jedna devojčica preminula posle 12 dana borbe za život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (15)

Loading
Tanja

12.09.2023 19:16

Najmladji masovni ubica na svetu, pobio svoje skolske drugare ,otac doctor,majka prosvetni radnik!Morali su da vide da je lud,bolestan i da ga lece!Hladnokrvan,bezosecajan ni imena dece koju je pobio ne zeli da cuje!Pucao u najboljeg druga!Otac ga jos ucio da barata oruzjem!Zasto ga majka i otac nisu lecili? Zasto je majka na slobodi?

Mima

12.09.2023 21:04

@Tanja - Stvarno, zasto je majka na slobidi?

D.R.

12.09.2023 22:47

@Mima - Zato što nema osnova za njeno bilo kakvo zadržavanje. Da ima, ljudi čiji je to posao, bi tako i odlučili. Da li ste konačno dobili odgovor na pitanje koje besomučno postavljate? Dokle?…

Nikola

14.09.2023 17:04

@D.R. - D.R. slažem se sa Vama, svaka reč je na mestu. Glas razuma, treba biti neutralan jer ne znamo mnoge stvari. Bravo!