ISPLIVAO NIKAD VIĐEN SNIMAK KOSTE KECMANOVIĆA ODMAH NAKON KRVOPROLIĆA U RIBNIKARU! Bez kapuljače HLADNOKRVNO stoji ispred specijalaca - KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak gde dečak ubica hladnokrvno stoji sa specijalcima nakon počinjenog masakra.

ISPLIVAO NIKAD VIĐEN SNIMAK KOSTE KECMANOVIĆA ODMAH NAKON KRVOPROLIĆA U RIBNIKARU! Bez kapuljače HLADNOKRVNO stoji ispred specijalaca - KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Republika

Tragični događaj koji se odigrao 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", gde je četrnaestogodišnji dečak izvršio masakr ubivši devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, ostavio je dubok šok i nevericu u Srbiji. 

Dečak ubica je, prema informacijama istražitelja, pokazao neverovatnu emotivnu distancu prema svojim žrtvama, odbivši da pogleda fotografije dece i radnika obezbeđenja koje je ubio.

Iako je učestvovao u ovom stravičnom događaju, dečak je istražiteljima rekao da ne zna tačno u koga je sve pucao i da li je nekoga pogodio. Ipak, zanimljivo je da je pre same tragedije pretraživao internet kako bi saznao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora, verovatno kako bi shvatio moguće posledice svog postupka.

Dečak-ubica se predao policiji odmah nakon izvršenja masakra i od tada se nalazi pod nadzorom u psihijatrijskoj ustanovi. Stručnjaci su tokom protekla tri meseca sprovodili ispitivanja kako bi razumeli njegovo psihičko stanje, osobine ličnosti i njegovu uračunljivost.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

 

Kosta Kecmanović bez kapuljače

Novi snimak hapšenja dečaka K. K. (13) osumnjičenog za masovno ubistvo u OŠ "Vladilsav Ribnikar" objavljen je na društvenoj mreži TikTok. Na njemu se vidi kako dečak ubica stoji bez kapuljače sa policajcima nekoliko minuta nakon što je počinio krvavi masakr. 

Tragedija se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kada je četrnaestogodišnji dečak Kosta K. izvršio masovno ubistvo i teško povredio više osoba. Prema izveštajima, dečak je koristio pištolj CZ99 i Molotovljeve koktele tokom napada.

Kosta na snimku deluje hladnokrvno, ne pokazuje nikakvu reakciju pa čak ni kajanje nakon što je počinio nezapamćen masakr koji je šokirao javnost. 

 

 

Sve je počelo kada je Kosta K. ubio čuvara škole, Dragana, na ulazu u školu, a zatim je usmrtio tri devojčice koje su dežurale.

Nakon toga je ušao u učionicu na prvom spratu i pucao u nastavnicu istorije i učenike, usmrtivši petoro dece, dok je šestoro prevezeno u bolnicu sa teškim povredama.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading