"ŠEFE, 300 EVRA PUSTIŠ!" Turčin u Nišu dolijao policiji - prevozio sedam svojih sunarodnika!

Autor:

Hronika

20.09.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalja istraga će utvrditi činjenice i dokaze u vezi sa ovim slučajem.

"ŠEFE, 300 EVRA PUSTIŠ!" Turčin u Nišu dolijao policiji - prevozio sedam svojih sunarodnika!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

D. V., turski državljanin, zadržan je od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je izvršio krivično delo davanja mita. Prema navodima, D. V. je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao i prevozio sedam turskih državljana sa aerodroma u Nišu ka centru grada, pokušao da mitom utiče na policijskog službenika koji je vršio kontrolu. Prema optužbi, predao je 300 evra policijskom službeniku uz reči "Šefe, 300 evra pustiš."

Ova vrsta krivičnog dela, davanje mita, ozbiljno se tretira u pravosudnom sistemu, jer se radi o korupciji i pokušaju uticaja na zvaničnike radi dobijanja povlastica ili zaobiđavanja zakona. Dalja istraga će utvrditi činjenice i dokaze u vezi sa ovim slučajem, a D. V. će se suočiti sa pravnim posledicama ukoliko bude utvrđena njegova krivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading