"SINU NISAM MOGAO DA PROSLAVIM ROĐENDAN! LARVE I MUVE MU IZLAZE IZ KUĆE!" Nesnosan smrad se širi stanom u kom su našli svog MRTVOG KOMŠIJU - ovu zgradu u Subotici svi izbegavaju!

Autor:

Hronika

08.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima stanara, tragedija se dogodila u subotu, 26. avgusta, kada je telo pronađeno u stanu na jednom od spratova zgrade.

"SINU NISAM MOGAO DA PROSLAVIM ROĐENDAN! LARVE I MUVE MU IZLAZE IZ KUĆE!" Nesnosan smrad se širi stanom u kom su našli svog MRTVOG KOMŠIJU - ovu zgradu u Subotici svi izbegavaju!

Foto: Shutterstock

Nekoliko dana nakon što je pronađeno telo u stanu, stanari zgrade u Subotici suočavaju se sa izuzetno neugodnim uslovima. Smrad i prisustvo larvi muva postali su svakodnevna neprijatnost za stanare zgrade.

- Telo u stanju raspadanja izneto je pre dve nedelje iz stana 32. Izrazito težak i neverovatan zadah se širio bar deset dana kroz hodnik. Neko je od stanara prijavio te je došla policija, vatrogasci i pogrebno po telo. Nakon dve nedelje stan još uvek nije očišćen, a larve muva izlaze napolje - naveo je stanar zgrade u Ulici Bore Stankovića 5 u Subotici.

Prema rečima stanara, tragedija se dogodila u subotu, 26. avgusta, kada je telo pronađeno u stanu na jednom od spratova zgrade. Nakon dolaska policije i vatrogasaca, telo je odneto na obdukciju, ali problemi u stanu su ostali.

- Stan je zapečaćen i već dve nedelje niko ne dolazi da uradi čišćenje ostataka raspadanja i dezinfekciju. Navodno se čeka kraj obdukcije i tek posle forenzičara može da se uradi čišćenje - navodi komšija Aleksandar Šujica, navodi Blic.

Smrad koji se širi iz stana postao je nepodnošljiv, a prisustvo larvi muva dodatno komplikuje situaciju. Stanari su izjavili da nisu u mogućnosti da normalno koriste svoje stanove zbog ovih neprijatnosti.

- Terasna vrata su otvorena tako da je na telu bilo mnoštvo crva, a vrata su ostala otvorena i posle iznošenja tela, a smrad se širi i na ulicu. Na jednoj od slika se vidi da je neko od revoltiranih stanara stavio bandaž traku na okvir vrata kako bi se smanjio smrad, jer su vatrogasci razvaljivali vrata i naravno da se nisu mogla lepo zatvoriti posle intervencije - kaže komšija.

Jedan od stanara, koji je planirao da proslavi rođendan svog sina, izjavio je da je bio primoran da otkaže proslavu zbog nepodnošljivih uslova u stanu.

- Ispred mog stana smo stavili peškir sa dezinfekcionim sredstvom i obuću ne unosimo u stan. Moj stan je drugi od pomenutog i svom sinu nisam mogao praviti 9. rođendan u vlastitom stanu jer kako dovesti drugare iz škole a na pola zgrade te uhvati nagon za povraćanje - zaključio je zabrinuto komšija. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading