DEČKO JOJ JE TOKOM ODNOSA REKAO DA IMA RUŽAN POLNI ORGAN: Sada je nije sramota i svima je pokazala kako izgleda - podrška stiže sa svih strana!

Autor:

Lifestyle

07.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada joj je bivši dečko rekao da ima ružne genitalije, prvobitno to nije mogla da prihvati, a onda se samo nasmejala.

DEČKO JOJ JE TOKOM ODNOSA REKAO DA IMA RUŽAN POLNI ORGAN: Sada je nije sramota i svima je pokazala kako izgleda - podrška stiže sa svih strana!

Foto: Shutterstock

Devojka skida crni donji veš

Svako ima neki deo tela koji mu se "ne dopada" ili bi voleo da drugačije izgleda, pak retko da je u pitanju baš polni organ i to kod ženske osobe.

Džem Kambel imala je samo 13 godina kada je primetila da joj stidne usne "štrče". S obzirom na to da je tada nedovoljno bila razvijena kako fizički tako i mentalno da bi to detaljnije tumačila, nije odmah shvatila. Danas, Džem ima 27 godina i to je navelo da se zapita zašto njena vagina izgleda drugačije od drugih devojaka. 

Toga je postala svesna sa 18 godina kada je imala prvi intiman odnos sa dečkom, a on je rekao da joj je polni organ "ružan".

- Ovi negativni komentari definitivno su uticali na moj seksualni život.  Kada bih spavala s novom osobom, uvek bih nešto učinila kako bih sprečila da mi vide stidne usne na svetlu. Obično bih imala seks samo kada je slabo osvetljenje ili kada je svetlo poptuno ugašeno, tako da je bilo teško biti prisutan u tom trenutku - rekla je za SEEN TV.

Foto: shutterstock

Skidanje crvenog donjeg veša

Godinama je skrivala svoje telo u u intimnim trenucima, navodeći da je "teško osećati se seksi".

- Osećala sam se poprilično neugodno zbog svog tela dok sam imala intiman odnos - objašnjava.

Vremenom, postala je depresivna i takvi komentari nisu joj prijali. Onda je 2020. godine pronašla "rešenje". Pokrenula je račun za odrasle i snimala je videe u krupnom planu gde joj se polni organ jasno video. Od tada broj ljudi kojima se dopada njen polni organ raste, a počela je da prima poruke podrške zbog čega se oseća mnogo bolje.

Kada je krenula da dobija pohvale, na početku nije mogla da se navikne. Sada ona želi da pomogne drugim devojkama koje su u istoj situaciji, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading