Sajam sporta opštine Zemun

Autor:

Sport

07.09.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U organizaciji Sportskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Grada Beograda-Sekretarijata za sport i omladinu, u subotu i nedelju 09. i 10. septembra će se održati Sajam sporta Gradske opštine Zemun.

Sajam sporta opštine Zemun

Foto: SSAB

Sajam sporta

Svečano otvaranje Sajma u Zemunu je u subotu u 11č na Bogojavljenskom platou (Zemunski kej) a u nedelju 10.09. u dvorištu OŠ "Branko Radičević" u Batajnici.

Nakon obraćanja predstavnika Grada Beograda, Sportskog saveza Beograda i opštine, posetioci Sajma, pre svega deca školskog uzrasta, će moći da se kroz promociju rada sportskih klubova informišu i odluče za sport koji će trenirati putem demonstracije i pokaznih vežbi;

Republika

Foto: SSAB

Sajam sporta

U saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije poseban segment Sajma će biti i aktivacija "Budi olimpijac" gde će učesnici kroz takmičarski program moći da se upoznaju sa olimpijskim vrednostima, idejom olimpizma ali i znamenitostima Beograda.

Sajam sporta ima za cilj uključivanje što većeg  broja dece u sistem sporta,  jačanje timskog duha, stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Sajam sporta u Zemunu (i Batajnici) biće prvi u nizu opštinskih sportskih sajmova koji će se planiranom dinamikom do kraja godine realizovati na teritoriji svih 17 beogradskih opština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading