UZNEMIRUJUĆI SNIMCI SE ŠIRE DRUŠTVENIM MREŽAMA! Vozač automobila smrti nije jedini, masovno voze u kontra-smerovima! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.09.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači automobila masovno ugrožavaju saobraćaj vožnjom u kontra-smerovima.

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI SE ŠIRE DRUŠTVENIM MREŽAMA! Vozač automobila smrti nije jedini, masovno voze u kontra-smerovima! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, intagram

Dejan J. (53) nastradao je juče na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je svojim automobilom marke ''Fiat punto'' vozio u kontra-smeru. Tim prilikom je došlo do stravičnog direktnog sudara sa drugim automobilom, a vozilo Dejana J. je buknulo u plamenu. 

Dejanov suvozač Nenad B. (40) je teško povređen, dok je Dejan izgoreo u svom automobilu.

 

 

Ovo nije prvi niti jedini slučaj greške vozača, koji završe u kontra-trakama i tom prilikom ugroze kako svoju, tako i bezbednost drugih učesnika saobraćaja.

Prošle godine je na Zrenjaninskom putu uhvaćen vozač automobila marke ''Golf''  vozi u suprotnom smeru, a baš kao i Dejan J. ide brzom trakom.

 

 

Juče je na ulicama Beograda, usnimljen još jedan slučaj, a na snimku se jasno vidi da je vozač pogrešno skrenuo i otišao u kontra-smer. Takođe se radi o isključenju za auto-put, ovaj put kod Tošinog bunara.

 

 

Podsetimo, nedavno je bivši trener Crvene Zvezde izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda, u blizini tunela Beli potok i tom prilikom vozeći u kontra-smeru udario u vozilo marke ''Ševrolet''. 

On je prebačen na VMA sa lakšim telesnim povredama, a kako je rekao policiji, skretanje je promašio i nije primetio da je u pogrešnoj traci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Širom naše zemlje se događaju ovakvi slučajevi, te postoji čitav niz fotografija i snimaka vozača koji se kreću u kontra-smerovima koji se šire društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading