NIJE MI UBIO SESTRU SAMO METKOM, ODAVNO JU JE USMRTIO: Potresne reči Nizamine sestre, kojoj je presudio monstrum iz Gradačca

Autor: Republika

Hronika

13.08.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nizama Hećimović nekoliko puta je prijavila svog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića za nasilje

NIJE MI UBIO SESTRU SAMO METKOM, ODAVNO JU JE USMRTIO: Potresne reči Nizamine sestre, kojoj je presudio monstrum iz Gradačca

Foto: printscreen/drustvene mreze

facebook - Nizza Hecimovic

- Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. NIje to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici - napisala je na društvenim mrežama Emina, sestra prve žrtve krvavog pira Nermina Sulejmanovića.

Nakon svirepog višestrukog ubistva koje je počinio Nermin Sulejmanović, građani Gradačca opraštaju se od onih koji su u krvavom piru tragično stradali. Prva žrtva bila je Nerminova nevenčana supruga Nizama Hećimović koja je stradala pred očima njihove ćerkice. Od tragično stradale žene se opraštaju potresnim rečima, a kako ističu, najviše ih boli što Nizama "nije stradala samo od Nerminove ruke".

Nizama Hećimović nekoliko puta je prijavila svog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića za nasilje, međutim, Sulejmanović je za tu prijavu saznao, a sistem umesto da je zaštiti, on joj je poslao dželata na vrata.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

Nermin Sulejmanović

U medijima je objavljeno rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim se odbija predlog MUP-a da se Nerminu zabrani približavanje žrtvi. 

Nizama je nakon prijave nasilnika 7. avgusta sa detetom pobegla kod tetke, gde ju je razjareni ubica, kada je saznao da ga je prijavila, našao, a potom oteo i odveo u vikendicu gde ju je pretukao i ubio.

On je ubio svoju bivšu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se "bojala za sebe i dete".

Nakon tog zločina Nermin je otišao do grada i ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svesnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading