CEO SVET LUDI ZA KOSTOM, BOLESNE ČESTITKE ZA ROĐENDAN UBICE?! Monstrum pobio toliko dece, a njegovi fanovi "seku vene" za njim - dečak ubica je njihov KRALJ?! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

07.08.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosti Kecmanoviću stigle su čestitke za rođendan iz celog sveta, ljudi se takmiče ko će veću podršku da mu pruži?

CEO SVET LUDI ZA KOSTOM, BOLESNE ČESTITKE ZA ROĐENDAN UBICE?! Monstrum pobio toliko dece, a njegovi fanovi "seku vene" za njim - dečak ubica je njihov KRALJ?! (FOTO GALERIJA)

Foto: Pixabay, facebook

Dečak-ubica Kosta Kecmanović napunio je 14 godina, a prema našim saznanjima, ni majka Miljana mu nije došla u posetu za rođendan. Maloletni ubica smešten je na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, a tamo su i na njegov rođendan bile jake mere policijskog obezbeđenja. Za čitav današnji dan samo je jedna porodica došla u posetu, ali ne Kosti, već drugom dečaku, koji je na lečenju u istoj zgradi.

Inspektori u civilu i uniformisani policajci obezbeđivali su čitav bolnički krug i sve ulaze. Ove mere uvedene su čim je Kosta prebačen na psihijatrijsko-psihološko veštačenje u ovoj ustanovi. Pored njegove sobe stalno su dvojica inspektora, a zaposleni u bolnici su dobili posebne instrukcije.

Posete svim mladim bolesnicima se proveravaju, dežurna sestra sprovodi porodice svih bolesnika do soba. Čak je i staklo na vratima u hodniku u kojoj je soba dečaka-ubice zamagljena da se ne bi videlo kretanje po hodniku. Kao što smo pisali, njemu nisu dozvoljene šetnje van zgrade.

 

ODSUSTVO EMPATIJE

Kosta je skoro tri meseca na ispitivanjima u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, a prema našim saznanjima, već danima pred svoj četrnaesti rođendan razmišlja o poklonima koje misli da će dobiti.

- Od prvog dana u bolnici ne razmišlja koliko je bola naneo roditeljima dece koje je svirepo ubio. Stvorio je svoju iluziju u kojoj je to za njega bila samo igrica sa pucnjavom i da je u njoj osvojio visoke rezultate, i tako stekao slavu širom sveta. Stoga misli da će mu ti obožavaoci poslati gomilu poklona i pisama u kojima ga podržavaju. Misli da će na sutrašnji dan videti rezultate svoje "igrice" i zbog toga je posebno veseo. Jedino što ga brine je da li će mu doktori dati da primi te poklone - objašnjava za naš list izvor blizak ovom slučaju.

Kako dalje navodi naš sagovornik, ovim ponašanjem dečak je psihološkim stručnjacima, koji rade veštačenja o njegovoj ličnosti, posebno pomogao u izvođenju zaključka.

- Sada, kada bi svako dete koje slavi rođendan želelo da bude sa najbližima, on je pokazao poseban nivo hladnokrvnosti i odsustva empatije jer ga uopšte ne zanima što ne može da vidi svoje roditelje i sestru, već samo šta su mu poslali "fanovi", koji slave njegov masakr. Ni na trenutak nije pomislio koliko je nedužnih duša ubio i da je zbog toga zatvoren na klinici - navodi naš izvor.

TOTALNA APATIJA MEĐU KLINCIMA

Dečak ubica (13) koji je 3. maja počinio nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, gde je ubio devet svojih drugara i čuvara škole, za šest dana puni 14 godina, a robije su ga spasle upravo njegove godine, pošto u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao navršenih 14.

Ono što posebno zabrinjava, jeste to što se na društvenim mrežama pojavila grupa koja besramno veliča dečaka ubicu, a u kojoj su korisnici počeli da odbrojavaju dane do rođendana ovog monstruoznog učenika sedmog razreda, koji je 30. jula.

Foto: Printscreen, Pixabay.com

 

BIZARNE GRUPE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Deset dana do rođendana, devet dana do rođendana, sedam dana do rođendana... Unapred srećan rođendan - objave su u bizarnoj grupi, a ispod svake od njih nižu se komentari.

- Uglavnom komentarišu lažni profili i stranci. Strašno je da neko zbija šale ovako, a još je strašnije što veličaju dečaka ubicu. Nažalost, to su najverovatnije deca, koja ne shvataju ozbiljnost situacije u kojoj smo se svi našli - navodi se.

Foto: Facebook

 

Kako se dodaje, mnogi korisnici društvenih mreža prijavljuju ovu grupu kao nprikladnu i traže njeno trajno gašenje.

- Nadamo se da će se to uskoro i dogoditi. Ovako nešto ne sme da postoji - kaže naš sagovornik, objašnjavajući da se u ovoj Fejsbuk zajednici koja nosi ime dečaka ubice redovno kače i video snimci, sačinjeni od fotografija dečaka ubice, uz komentare, emotikone srca, smajlija i slično. Tako mu je napravljena i rođendanska čestitka - kažu.

- Posebno je odvratno to što ovi monstrumi, jer ne znam kako drugačije da ih nazovem, prave lažne porfile koristeći imena i fotografije ubijenih devojčica, i sa tih profila ostavljaju srca dečaku ubici. Zato se nadamo da će nadležni hitno reagovati - naglašava se.

Foto: DRUSTVENE MREŽE

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da korisnici interneta pružaju podršku dečaku ubici. Za ova dva i po meseca pravili su razne Fejsbuk grupe i Tiktok profile, na kojima su ubicu nazivali"herojem", "carem" i "kraljem". Pojedini su otišli toliko daleko da su počeli da prodaju i majice sa likom ovog maloletnog monstruma.

KOSTA JE DOBIO GLOBALNU POPULARNOST

U mnogim slučajevima nepremirenog veličanja dečaka ubice iz "Ribnikara" reagovali su policija i tužialštvo. Krivične prijave su od 3. maja do sada podnete protiv 82 maloletnika, starija od 14 godina.

Bizarne čestitke je dobijao iz celog sveta, skoro je na Reditu osvanula čestitka direktno iz Pariza. 

 

 

- Kosta srećan ti rođendan! Volimo te! - pisalo je na ceduljici koju je neko slikao ispred Notr Dama. 

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Tanja

07.08.2023 13:26

Sta reci a ne zaplakati!

Iva

07.08.2023 14:20

Šta to rade stručnjaci toliko vremena? Dr Radomir Čolaković, dr Slavica Đukić Dejanović i Dr Mila Alečković su postavili dg. sociopata i psihopata narcisiodnog karaktera. Opasan za sebe i okolinu. Velika mogućnost da će ponoviti delo. Oni su postavili ili su se usudli da postave dg. Nešto tu ima u pozadini. Zašto se oteže odluka. Hm!

Tijana

07.08.2023 15:38

Na zalost on je ostvario ono sto je hteo, globalnu popularnost!

Joko

08.08.2023 05:22

Nema dalje…