KOSTA SE VEČE PRE MASAKRA VIDEO SA OVIM ŠKOLSKIM DRUGOM, A SUTRADAN GA KRVNIČKI IZREŠETAO! Dečak ubica je progovorio o LISTI ZA ODSTREL - Zbog jednog IMENA se na kraju POKAJAO?!

Autor:

Hronika

04.08.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica se, posle zločina sam predao policiji i od toga dana se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi.

KOSTA SE VEČE PRE MASAKRA VIDEO SA OVIM ŠKOLSKIM DRUGOM, A SUTRADAN GA KRVNIČKI IZREŠETAO! Dečak ubica je progovorio o LISTI ZA ODSTREL - Zbog jednog IMENA se na kraju POKAJAO?!

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović

Dečak-ubica (14) koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, nije želeo da pogleda lica žrtava kojima je kobnog dana ugasio živote! Učenik škole koji je imao 13 godina u vreme zločina istražiteljima je rekao da ne zna u koga je sve pucao i da li je i koga pogodio, ali kada je upitan da li želi da pogleda fotografije dece i radnika obezbeđenja, koje je ubio u školi, on je to odbio.

- Kada su ga pitali da li želi da vidi fotografije dece koju je ubio kobnog dana, kratko je rekao "ne, ne želim, ja ih ne poznajem sve. Bila je to greška" - otkrivaju. Među onima u koje je pucao 3. maja čim je ušao u školu, bile su, podsetimo i devojčice iz mlađih razreda koje su se tu zatekle.

- Dečak je prvo priznao da je napravio listu za odstrel na kojoj je bilo preko 25 imena dece koju je želeo da ubije. Međutim, prema njegovom priznanju, shvatio je da je "to previše", ali nije odustao već je ušao u školu i počeo da puca u svakog ko mu se našao na nišanu "ne držeći se spiska koji je prethodno napravio" - otkriva.

- Nisam znao u koga pucam, pucao sam redom ali nisam znao da li sam nekoga ubio, jer nisam video krv. Nisam imao predstavu ni da sam pucao u drugara s kojim sam se video i veče pre, sada mi je žao. To veče smo pričali - rekao je navodno dečak-ubica, kada je saznao imena žrtava.

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

 

Podsetimo, dečak je priznao da je pucao redom, ali je navodno ispričao da ne zna zašto je u nekom trenutku zastao i nije nastavio da ubija dalje, već je izašao iz škole i pozvao policiju. Na saslušanju je navodno rekao i da mu to "nisu bili drugovi" kao i da su ga šikanirali i da mu je to bio razlog da počini stravičan masakr.

Na pitanje da li je postojao neki razlog da baš toga dana uđe u školu i da li se nešto dogodilo što ga je isprovociralo da kobnog jutra naoružan očevim pištoljima počini jezivo masovno ubistvo, kratko je odgovorio: Ništa se toga jutra nije posebno dogodilo, ništa što me je posebno iznerviralo.

Dečak koji od kobnog dana boravi u psihijatrijskog klinici, pod stalnim nadzorom stručnog tima ali i policije, na saslušanju putem video linka, u istrazi koju protiv njegovog oca vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, navodno je rekao i da "nije terbao to da uradi". Iako je, prema rečima našeg sagovornika, rekao da mu je sada žao, nije pokazao iskreno kajanje.

Dečak-ubica se, posle zločina sam predao policiji i od toga dana se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi. Kako je otkriveno, pre masakra, na internetu je pretraživao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora, jer je "želeo da zna šta ga čeka".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ccc

02.09.2023 21:05

Ma monstrum ce sada sve i svasta da prica. Da su ga zlostavljali, da mu je zao, da se kaje, pocece i da place ako treba. Da nije svesyan sta je radio. Sirok spektar manipulacije ce njegov monstruozni mozak da smisli samo da bi izasao iz bolnice. Steta sto ga majka nije abortirala.