DIREKTAN SUDAR KOD ALEKSINCA: U saobraćajnoj nesreći među povređenima i DVE BEBE

Autor:

Hronika

05.08.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj bio u prekidu do ranih jutarnjih sati zbog uviđaja.

DIREKTAN SUDAR KOD ALEKSINCA: U saobraćajnoj nesreći među povređenima i DVE BEBE

Foto: ST/Nebojša Mandić, Pixabay.com

Bebai hitna pomoć

Četiri osobe, među kojima i jednogodišnje dete i beba od nekoliko meseci, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas nešto posle ponoći u ataru sela Tešica kod Aleksinca.

Kako se saznaje, na putu između Tešice i Lužana došlo je do direktnog sudara vozila "reno" aleksinačkih tablica, kojim je upravljao muškarac star 63 godine, i "alfe romeo" niške registracije za čijim je upravljačem bio mladić star 21 godinu.

- Vozač "renoa" Z. M. prevezen je u aleksinačku bolnicu, a njegova saputnica, kao i jednogodišnje dete i beba u niški Univerzitetaski klinički centar - navode sagovornici Telegrafa upoznati sa ovim događajem.

Zbog nesreće saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu od 02 do 03.30 sati. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu, obavljen je uviđaj, čiji prvi rezultati ukazuju da je do direktnog sudara došlo usled neprilagođene brzine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading