ČETVORO DECE OSTADOŠE BEZ OCA, TUGA! KAKO ĆE SAD ONI... Majka nastradalog u Majdanpeku: Ne znam kako se vozilo prevrnulo, bio je dobar vozač!

Autor:

Hronika

05.08.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćao se sa posla, on radi u Majdanpeku. U jednom trenutku automobil se prevrnuo, a onda i zapalio, rekla majka nastradalog muškarca.

ČETVORO DECE OSTADOŠE BEZ OCA, TUGA! KAKO ĆE SAD ONI... Majka nastradalog u Majdanpeku: Ne znam kako se vozilo prevrnulo, bio je dobar vozač!

Foto: Privatna arhiva

Telo D.P. (33) pronađeno je jutros oko 5:30 časova u ataru sela Klokočevac. Automobil i muškarac skroz su izgorli, a kako je za portal Republika.rs ispričala majka muškarca sve se desilo nakon povratka sina iz druge smene. 

- Vraćao se sa posla, on radi u Majdanpeku. U jednom trenutku automobil se prevrnuo, a onda i zapalio. Ne znam što bio je dobar vozač. To je u mestu Zminje, u našem selu. Saznala sam jutros da je se zapalio, kako ću ja sada, šta dočekah - kroz suze priča za portal Republika.rs majka poginulog muškarca.

Prema njenim rečima, nastradali D.P (33) ima četvoro dece.

- Tuga! Eh, kako će sad oni. Ostadoše bez oca. On je završio Elektrotehničku školu u Majdanpeku, potom se zaposlio. Osnovao porodicu dobio decu. Pre dva dana kada sam ga poslednji put videla bio je veoma veseo, pošto ne živimo u istoj kući i zbog posla koji radi nismo se svakodnevno viđali- objašnjava majka nastradalog muškarca.

D.P. ima i brata, a detalji nesreće biće poznati nakon što policija obavi uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading