JEZIVO! Kosta Kecmanović tek juče saznao KOGA JE SVE UBIO

Autor: Republika

Hronika

19.07.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta nakon hapšenja nije imao predstavu koliko je učenika i osoblja škole ubio

JEZIVO! Kosta Kecmanović tek juče saznao KOGA JE SVE UBIO

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Kosta Kecmanović u Palati pravde

Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ " Vladislav Ribnikar" na Vračaru, tek juče je tokom svog svedočenja protiv oca Vladimira saznao koga je sve ubio, odnosno njihova imena.

Dečak ubica je juče svedočio u posebnom slučaju protiv njegovog oca, koji se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio oružje kojim je njegov sin izvršio masakr.

Kosta nakon hapšenja nije imao predstavu koliko je učenika i osoblja škole ubio i tek tokom razgovora sa tužiocem saznao je ko su oni, a koliki je tačan broj saznao je od osoblja Klinike za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu, gde je odveden nakon hapšenja, prenosi Informer.

- Nakon hapšenja on uopšte nije znao koliko je ubio drugova, a onda je prvo čuo da je deset žrtava, ali i dalje nije znao koga je tačno ubio.Tek tokom svedočenja on je saznao imena svih svojih žrtava. On jeste rekao da se kaje, ali to je rekao hladno kao robot i nije pokazao ni trunku empatije ili kajanja za svoje žrtve - kazao je sagovornik.  

Kosta je kobnog dana došao do škole i izvesno vreme sedeo ispred.

- On se u stanu tog jutra predomišljao šta da radi, razmišljao je koga će da poštedi. Otišao je do škole i izvesno vreme sedeo ispred ulaza i spremao se za ono što će učiniti, a onda je izašao čuvar Dragan Vlahović, sa kojim je prethodno bio u veoma dobrim odnosima, i pozvao ga da uđe u školu, i on je tada prelomio i krenuo u krvavi pir - objašnjava izvor i dodaje:

- Kosta jeste imao spisak školskih drugova koje je hteo da ubije, ali kada je ušao u školu, on je samo izvadio pištolj i pucao u svakoga koga je video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading