HOROR U SMEDEREVU! Muškarac napadao građane nožem, policija HITNO reagovala - zamalo IZBO ženu!

Autor:

Hronika

30.06.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred brojnim svedocima izvadio nož dužine 20 cm.

HOROR U SMEDEREVU! Muškarac napadao građane nožem, policija HITNO reagovala - zamalo IZBO ženu!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/R. PRELIĆ

Hitna pomoć i policija

Muškarac (69) iz Male Krsne uhapšen je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu jer je, kako se navodi, vitlao nožem i pretio da će ubiti dvoje ljudi.

On je prvo muškarcu pretio da će ga ubiti, a potom je iz džepa izvadio nož dužine 20 cm i uputio ozbiljne pretnje će izbosti oštećenu (50).

Tom prilikom, na mestu događaja je bilo više očevidaca događaja, koji će u daljem toku postupka biti ispitani u svojsvu svedoka. Njemu se na teret stavlja da je izvršio kvalifikovani oblik krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

Po izjavama oštećenih i u ranijem periodu osumnjičeni je ispoljavao slično ponašanje, ali to nisu do sada prijavljivali policiji. Prema osumnjičenom je određen pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i oštećne i po tom osnovu pritvor može trajati do 30 dana.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading