VLADIMIR KECMANOVIĆ POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZATVORU!? Otac dečaka ubice teško povredio glavu!

Autor:

Hronika

14.05.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović se zaleteo i svom snagom udario glavom u zid!

VLADIMIR KECMANOVIĆ POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZATVORU!? Otac dečaka ubice teško povredio glavu!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, radiolog i otac maloletnog masovonog ubice Koste K. (13), koji je ubio devet osoba u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar danas je u ćeliji pokušao samoubistvo!

Kako piše Informer Vladimir se zaleteo i svom snagom udario glavom u zid!

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, koji je u školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro, a još sedmoro ranio nalazi se u pritvoru od dana kada je njegov sin počinio strahovit zločin njegovim pištoljem.

Upravo je Vladimir Kecmanović, poznati beogradski radiolog, naučio sina šta je to oružje.

Vladimir je često posećivao streljanu, a prema nezvaničnim informacijama i sina je upoznao sa pucanjem.

Ministar Bratislav Gašić rekao da je otac u policiji naveo da su pištolji kojima je Kosta izvršio masakr bili u sefu pod šifrom.

 - Otac izvršio ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja koja su nađena su imala legalne dozovle od strane muškog roditelja, on tvrdi da su bili zaključani i da ima više komada oružja iz 2016. i 2017. godine. Da su bili zaključani u sefu pod šifrom, ali je očigledno dete imalo šifru od sefa, čim je uspelo da uđe u posed tih pištolja. Tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored čaura koje su ispaljene - naveo je Bratislav Gašić neposredno posle zločina.

Vladimir Kecmanović je na saslušanju priznao da sina jeste vodio u streljanu, ali i da njegov sin jeste bio žrtva vršnjačkog nasilja u "Vladislavu Ribnikaru". On je tom prilikom rekao i da je "mrtav čovek" otkad je njegov sin počinio masakr.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Tijana

14.05.2023 19:50

Sam je rekao ja sam mrtav covek! Covek nece moci da zivi sa tim sto mu je uradio rodjeni sin! Svima je unistio zivote!

Odgovori 15 10
Rada

14.05.2023 23:28

I treba da udara glavom u zid Nazalost zakasnio je Da ima casti ubio bi se ali ne brinem ja za njega ovakvi vole sebe najvise Cista predstava I manipulacija Zna on kojim delom glave da udari a da prodje dobro

sanja

14.05.2023 23:57

ako ga se porodica odrekne javno, imace neuporedivo manje problema. ne znam da li je ovo moguce zakonski zbog njegovih godina, ali mislim da je najpametnije. sigurna sam da ocu nije lako, ali roditelji moraju da misle na drugo dete i da im ono bude apsolutni prioritet. beg u inostranstvo, menjanje identiteta, sve su to opcije, ali sa moralne tacke gledista, ne resavaju problem ni optimalno.

Odgovori 10 5
Dax

15.05.2023 19:58

@sanja - Ovo zvuci realno