ADRIANINOJ MAJCI POZLILO: Otac ostao sam da drži sliku dok su bacali zemlju na njen kovčeg!

Autor:

Hronika

06.05.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijana D. nastradala je u masakru na Vračaru, a sahranjena je na Novom Bežanijskom groblju.

ADRIANINOJ MAJCI POZLILO: Otac ostao sam da drži sliku dok su bacali zemlju na njen kovčeg!

Foto: Republika.rs

Tokom Adrianine sahrane, od užasa kroz koji prolazi, njenoj majci se slošilo i otac je ostao sam iznad grobnom mesta, stežući fotografiju ubijene devojčice dok su na njen kovčeg bacali zemlju.

Veliki broj ljudi okupio se na Novom Bežanijskom groblju kako bi na poslednji počinak ispratio Adrianu D, žrtvu masakra na Vračaru koji se dogodio u sredu, kada je učenik Kosta Kecmanović pucao na svoje školske drugare i tom prilikom ubio devetoro, a ranio sedam osoba.

Adriana je živela u Francuskoj, odakle se nedavno preselila u Srbiju sa svojom porodicom i u njenu čast, na poslednji ispraćaj, doneti su beli baloni, kao dar francuske škole koju je pohađala.

Ženi koja je držala govor na Adrianinoj sahrani takođe je pozlilo.

Poznavajući tebe sa njim si delila dobro i loše, a on ti tri prostrelne rane u potiljak dade, nisi ti umrla ti si samo zaspala, spavaj mirno anđele, sanjaj nedosanjane snove. Nije znala da drug iz odeljenja može da ubije bez trunke kajanja, ne opraštamo nikome i nikad. On nije bio drug već tvoj ubica i ubica tvojih drugara. Nećeš obuci venčanicu i igrati na svadbi kako si volela da se provodis. Nisi se pozdravila ni sa kim, ubilačka ruka je  uradila svoje, ništa te zameniti neće. Tvoj ranac sa knjigama ostao je u školi natopljen tvojom krvlju - bile su poslednje reči koje su uputili članovi Adrianine porodice u pismu koje je pročitala žena pre nego što su spustili devojčicin kovčeg u zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading