POTRESAN GOVOR NA SAHRANI ČUVARA ŠKOLE: Dragan je đake dočekivao i ispraćao svaki dan, bio je nesebičan i velikog srca

Autor:

Hronika

06.05.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskim grobljima danas će biti sahranjeno četvoro učenika i radnik obezbeđenja koji su stradali u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar", dok će u Malom Orašju biti sahranjeno pet osoba koje su stradale u pucnjavi u blizini Mladenovca.

POTRESAN GOVOR NA SAHRANI ČUVARA ŠKOLE: Dragan je đake dočekivao i ispraćao svaki dan, bio je nesebičan i velikog srca

Foto: E-stock

Na Novom groblju sahranjena je M.K. u 11.30, dok je sahrana M.A. u 15.30 časova. A.D. će biti sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u 15.15 časova.

Sahrana E.K. je održana na Centralnom groblju sa početkom 12.30 sati, dok je pripadniku obezbeđenja Draganu V. sahrana na Lešću počela u 12.15 sati.

Članovi porodice su održali govor na Draganovoj sahrani.

- Došao je dan na koji niko nije bio spreman. Dragan je za rodbinu uvek bio Mita, a za ostale čika Dragan. Vedar, nasmejan, stvoren za šalu, najviše je voleo decu, a svoju nije imao... Najviše je bio srećan kad je dobio unuke od sestara. Đake je dočekivao i ispraćao svaki dan. Kao porodica imamo neprocenjive uspomene, ali smo ponosni što je imao toliku ljubav prema deci. Bio je nesebičan velikog srca. Neka mu je večna slava i hvala - rekao je jedan od članova porodice, dok je drugi nastavio:

- Naš neprežaljeni dragi sin ujak, brat porodica.... Bio je neko koga sam uvek pozvao kad sam došao u Beograd, bio je nešto posebno... Sada je pokazao pored dobrote i ljudskosti i hrabrost gde je raširio krila misleći da će sakupiti zlo olovo ne sluteći da će tim krilima prigrliti mališane. Tragediju nije uspeo da spreči.

Kako navode meštani Malog Orašja, danas će u 14 časova biti održana sahrana petorice momaka koji su stradali u sinoćnjoj pucnjavi, a još tri sahrane zakazane su za nedelju, takođe u 14 časova.

U ponedeljak će na beogradskom Novom groblju biti održane dve sahrane. Prvo će biti sahranjena A.B. u 15 časova, a potom i A.Č. u 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading