NAJPOTRESNIJE SCENE SA SAHRANE EME KOBILJSKI! Otac briše suze majci, igračku steže kao da je mala Ema! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malu Emu Kobiljski porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak na Centralnom groblju, gde je opelo počelo u 12 časova. Čitava povorka sada se uputila ka grobnom mestu na kome će počivati telo male Eme.

NAJPOTRESNIJE SCENE SA SAHRANE EME KOBILJSKI! Otac briše suze majci, igračku steže kao da je mala Ema! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Emilije Kobiljski

Potresne scene na sahrani male Eme Kobiljski ubijene u masakru na Vračaru otopile bi i najledenije srce. Neutešni roditelji, kojima je ovo bila ćerka jedinica, drže se zajedno kao da su ostali potpuno sami na ovom svetu.

U povorci koja je krenula ka mestu na kome će biti pokopana njihova devojčica roditelji se nalaze u samom centru, jedno uz drugo, dok majka steže njenu sliku nema od bola, otac plače i ne odvaja se od plišane koale, stežući je jako kao da je ona Emilija.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Povremeno zastaju, otac Dragan Kobiljski gleda u suprugu, dodirujući joj lice kao da joj briše suze i nastavljaju sporo i tužno idući preko Centralnog groblja kao da idu ka bezdanu.

Povorka na ovoj sahrani nema kraja, sastavljena je najviše od dece, školskih drugara male Eme, kojima je u nekoliko navrata i pozlilo toliko da je morala da reaguje Hitna pomoć od količine stresa koji trenutno proživljavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading