DANAS BI NAPUNILA 12 GODINA, UMESTO TOGA JE SAHRANJUJU! Drugarica otkrila poslednje trenutke ubijene devojčice u masakru na Vračaru!

Autor:

Hronika

06.05.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčici A.B. danas je rođendan, umesto proslave roditelji je sahranjuju.

DANAS BI NAPUNILA 12 GODINA, UMESTO TOGA JE SAHRANJUJU! Drugarica otkrila poslednje trenutke ubijene devojčice u masakru na Vračaru!

Foto: Republika.rs, Printscreen

3. maja Kosta Kecmanović (13) ubio je osmoro svojih vršnjaka i učenika Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar'' i radnika obezbeđenja iste škole. Među nastradalom decom je i devojčica A.B. (11) koja je zajedno sa drugaricom tog dana bila dežurna. 

A.B. je bila uspešan đak, odbojkašica, a dan ranije se vratila sa putovanja iz Grčke.

- To jutro kada je ubijena, A. B. prethodno je došla do učionice da pozdravi drugare. Nekima je dala i poklone, rekla je - vidimo se kasnije, danas sam dežurna - ispričala je njena drugarica za Blic.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Oproštaj od nastradalih u masakru u školi na Vračaru

Inače, tragično nastradaloj devojčici je danas, 6. maja rođendan i napunila bi 12 godine. Umesto proslave, nažalost, biće sahranjena u ponedeljak na Novom Groblju.

- Stradala je naša mala komšinica. Bila je divno dete, imala je samo 11 godina. I komšije su im pomagale, išle ispred škole, raspitivale se. Niko nije ni pomislio da je ubijena. Nažalost, na kraju su čuli strašnu vest. Ne smem ni da zamislim kako se osećaju njeni roditelji. Ovo je sve kao horor film - ispričala je komšinica ubijene devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ragnarok

08.05.2023 12:30

Čoveče, 11 godina... 11 godina. Prosto želim da je ovo ružan san, da je ovo neka iluzija, da nije stvarnost. Ali znam da nije, ta deca se više neće vratiti. Saučešće porodicama.