ZLOČINI KAO PRESLIKANI IZ SERIJE "CRNA SVADBA"! Jezive podudarnosti - otkrivamo šta je zajedničko za TRI MONSTRUOZNA MASAKRA!

Autor:

Hronika

06.05.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi zločini u Mladenovcu, u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kao i zločin u Jabukovcu iz 2007. godine gotovo su istovetni sa radnjom popularne serije "Crna svadba"

ZLOČINI KAO PRESLIKANI IZ SERIJE "CRNA SVADBA"! Jezive podudarnosti - otkrivamo šta je zajedničko za TRI MONSTRUOZNA MASAKRA!

Foto: Privatna arhiva/Republika.rs/printscreen

Poslednjih dana javnost Srbije, regiona i uopšte širom sveta, potresena je tragedijom koja je u samo dva dana zadesila našu zemlju. Dva masakra u kojima je nastradalo 17 osoba, dok je na desetine teško ranjeno, nešto su od čega ćemo se teško oporaviti, kao što se nismo još oporavili ni od tragedije u Jabukovcu (2007).

Tragediju u Mladenovcu, Jabukovcu i Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' povezuje mnogo toga, a ono što je posebno uočljivo jeste činjenica da se sva tri masakra mogu dovesti u vezu sa popularnom serijom ''Crna svadba''.

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović planirao masovno ubistvo u školi

Naime, ubica Mitar Stojić kog tumači Slavko Štimac u seriji je baš kao i Nikola Radosavljević u Jabukovcu i Kosta Kecmanović u školi na Vračaru ubio devet osoba, dok je poput njega, Uroš Blažić nasumično po selu hladnokrvno ubijao meštane. Kosta, iako je imao spisak dece koju je planirao da likvidira, ubijao je svakoga ko bi mu se našao na putu, pa je tako ubio i devojčice koje se nisu našle na njegovom spisku.

Baš kao i Nikola iz sela Jabukovac, tako se i Mitar iz serije pozivao na crnu magiju i tvrdio da su ga zaposele zle sile, dok je Kosta za sebe govorio da je ''psihopata''.

Foto: MUP Srbije

Uroš Blažić uhapšen

Povezanost se može naći i u oružju iz kog je pucano - Mitar (Crna svadba) pucao je na svoje meštane poput Blažića kalašnjikovim. Nikola iz Jabukovca je takođe imao pušku, ali lovačku, dok je Kosta Kecmanović pucao iz pištolja.

Radosavljevićevo i Blažićevo je pronađeno sakriveno u travi i senu, baš kao i Mitrovo u seriji koja je privukla veliku pažnju javnosti. Iako su mnogi mislili da se u seriji radi o fikciji, istina je potpuno drugačija - Crna svadba je rađena prema zločinu iz Jabukovca, dok se sa sigurnošću može reći da su masovna ubistva u školi na Vračaru i Mladenovcu izvršena sa preslikanim detaljima iz pomenute serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Nenad

07.05.2023 18:35

Mnogo ste glupi! Naravno da pšodsećaju kada je serija rađena prema "Jabukovcu"! I uopšte prema šablonu masovnih ubistava! U stvari niste glupi, nego ste smrdljivi populisti! Dupe za klik?!

Nina

08.05.2023 00:04

Ne znam sta je Crna svadba niti znam ikoga oko sebe ko to nesto popularno a srpsko gleda. Desetine ljudi oko mene ne gleda nasu kinematografiju jer je sve stalno puno ocaja nasilja tuge tuzna muzika uvek neki mrak beda krv. Niko normalan to nece da gleda. A sve je pocelo od Srpskog filma pre desetak god.

Umetnik

08.05.2023 08:15

I,tako se to prenosi iz života u umetnost,iz umetnosti u život,a ko je sponzor,ko je mecena?

Ragnarok

08.05.2023 12:25

Brate, Aj ako ne znate šta da pišete, nemojte pisati ovakve "tekstove". Ne znam ni kog đavola snimaju onakve psihopatske serije i filmove. I još se pravi fama oko ovih idiota.