EMA JE DALA SVOJ ŽIVOT DA BI SPASILA DRUGARE! Njena žrtva nikad neće biti zaboravljena! Potresan govor episkopa Ilariona na sahrani ubijene devojčice

Autor:

Hronika

06.05.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije slučajno što najbolji padnu da bismo mi mogli da nastavimo da živimo zbog njihove žrtve, rekao epsikop Ilarion na sahrani Eme Kobiljski.

EMA JE DALA SVOJ ŽIVOT DA BI SPASILA DRUGARE! Njena žrtva nikad neće biti zaboravljena! Potresan govor episkopa Ilariona na sahrani ubijene devojčice

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Emilije Kobiljski

- Junački i nije slučajno što najbolji padnu da bismo mi mogli da nastavimo da živimo zbog njihove žrtve. Tako je i Isus stradao, tako je sveti Đorđe stradao, tako su stradala deca u Jasenovcu - rekao je epsikop Ilarion na sahrani Eme Kobiljski i dodao:

- Rekli su mi sada da je ona stala ispred ovog nesrećnog dečaka za koga treba da se molimo i za njega i za njegovu nesrećnu dušu i isprečila se i spasila nekoliko života. Ona se isprečila tom zlu koje je bilo u tom nesrećnom dečaku i rekla: “Zašto to radiš, prestani”, i dala vremena da bi se neka deca spasila. Kada se sretnemo na onom svetu, reći ćemo joj hvala što si nas branila i čuvala. Isto kao i Draganu za koga kažu da je bio najbolji čovek u toj školi. Po nekom nama čudnom promislu Gospod uzima sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading