AKO VIDITE NAORUŽANE POLICAJCE, NE PLAŠITE SE! Oglasio se MUP: Nema razloga za paniku!

Autor:

Hronika

05.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko prijava jutros je uznemirilo Beograđane.

AKO VIDITE NAORUŽANE POLICAJCE, NE PLAŠITE SE! Oglasio se MUP: Nema razloga za paniku!

Foto: Tanjug/Strahina Acimović

Policija je na nogama od jutros u Beogradu kada je nekoliko prijava stiglo da se gradom šeta muškarac sa puškom u rukama. 

Takođe, uhapšen je vehabija koji je pozivao na napad.

Policija radi svoj posao. Nema razloga za paniku. Ako narod vidi naoružane policajce negde, to znači da rade svoj posao, da proveravaju sve, da rade preventivno. Za sada nema razloga za dodatnu paniku, nema zvanično potvrđenih opasnosti i napada - rečeno je iz MUP-a za Telegraf.

U OŠ "Janko Veselinović" na Konjarniku stigla je lažna prijava (navodno) da je neko sa puškom šetao po školskom dvoristu, saznej ovaj portal.

Sva deca su sakupljena u učionice i direktor je naredio da se nastava prekine i da roditelji dođu po decu.

Pozvali smo školu, ali direktor nije želeo ništa da komentariše niti potvrdoi navode koje smo dobili.

Naš repotret sa lica mesta, javio nam je detalje trenutne situacije u školskom dvorištu. 

Naoružani muškarac šeta po kraju, dato je naređenje da se deca uvedu i budu zaključani i da dođu roditelji i došli su u velikom broju. Roditeji su rekli da su dobili poziv preko roditeljskih grupa, ali da je sve mirno i da su se okupili u dvorištu škole. Za sada niko ne želi da daje izjave. Sva deca su bezbedna, policija je unutra - prenosi isti portal.

Dobili smo poruku da dođemno po decu nešto posle 10 sati. Navodno je stigla dojava da naoružan čovek šeta. Odmah sam doletela, nismo hteli da povlačimo decu sa nastave nakon Ribnikara, ali ovo...ako je lažno, sram bilo ljude koji to rade. Ionako smo svi prestravljeni nakon ove dve tragedije - rekla je jedna majka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading