CRNOGORAC DOŠAO KOD BIVŠE, A KAD MU JE DOŠLA NESUĐENA TAŠTA IZVADIO PIŠTOLJ! Najnoviji detalji otmice devojke u Beogradu!

Autor:

Hronika

29.12.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski državljanin S. N. (22) uhapšen je zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem oteo svoju bivšu devojku S. L. (22) nakon što se prethodno posvađao s njenom majkom u beogradskom naselju Mirijevo.

CRNOGORAC DOŠAO KOD BIVŠE, A KAD MU JE DOŠLA NESUĐENA TAŠTA IZVADIO PIŠTOLJ! Najnoviji detalji otmice devojke u Beogradu!

Foto: BIA

Crnogorski državljanin S. N. (22) uhapšen je zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem oteo svoju bivšu devojku S. L. (22) nakon što se prethodno posvađao s njenom majkom u beogradskom naselju Mirijevo.

Drama se dogodila u sredu oko 23 sata.

- Crnogorac i devojka su neko vreme bili u emotivnoj vezi, ali su se nedavno razišli. Osumnjičeni je u sredu došao u stan u Mirijevu gde devojka živi sa majkom, i S. L. je odlučila da ga primi u stan - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Osumnjičeni i oštećena su bili u stanu, ali je u jednom trenutku došla njena majka koja se iznenadila što je videla bivšeg momka svoje ćerke.

Sagovornik kaže da je ubrzo atmosfera postala sve napetija.

- Počeli su da viču jedno na drugo i nisu mogli da se obuzdaju pa je osumnjičeni iz svoje torbice izvadio pištolj i stvavio ga na sto - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Hladnokrvno je izvadio oružje, a majka i ćerka su se samo pogledale i počele da vrište. Uplašile su se i tražile su od njega da skloni pištolj i da izađe iz stana, ali je on tada uzeo za ruku bivšu devojku i krenuo da napusti stan.

Navodno u tom trenutku V. L. je pokušala da zaštiti ćerku S. L. od nasilnog bivšeg momka.

- V. L. je navodno stala na vrata i nije dala da nasilnik izađe s njenom ćerkom, ali je tada S. N. udario pištoljem u glavu. Nesrećna žena je pala pored vrata, a oni su izašli iz stana. V. L. je pozvala policiju koja je munjevito odreagovala i uhapsila Crnogorca u obližnjoj ulici - kaže sagovornik i dodaje:

- Prilikom pretresa u torbici S. N. pronađen je pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading