U SAVI NAĐEN AUTOMOBIL I U NJEMU TELO ŽENE! Policija utvrđuje identitet, sumnja se da je u pitanju ONA!

Autor:

Svet

29.12.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji signal njenog mobilnog telefona "uhvaćen" je na Savi, a u blizini su uočeni i tragove guma koji su vodili prema reci...

U SAVI NAĐEN AUTOMOBIL I U NJEMU TELO ŽENE! Policija utvrđuje identitet, sumnja se da je u pitanju ONA!

Foto: Tanjug

Ana Marija Sertić (48) otišla je od kuće 26. decembra i nije se vratila. Poslednji signal njenog mobilnog telefona "uhvaćen" je na Savi, a u blizini su uočeni i tragove guma koji su vodili prema reci...

Pripadnici HGSS-a Slavonski Brod, njih desetak, uključujući i ronioce, u četvrtak su pretraživali Savu zapadno od Slavonskog Broda, mesto gdj se sumnjalo da je automobil s jednom osobom završio u nabujaloj reci. U sredu je policija zatražila pomoć svih koji nešto znaju o nestaloj Ana Mariji Sertić (48) koja je od kuće otišla 26. decembra ove godine oko 23 sata i više se nije vratila.

Poslednji signal njenog telefona upravo je zabeležen na Savi nedaleko od visećeg mosta koji ide prema Rafineriji nafte Bosanski Brod. Policija i pripadnici HGSS su pretražili obalu i uočili tragove automobilskih točkova koji su vodili prema reci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hrvatska policija, Ilustracija

 

Nisu sa sigurnošću mogli da kažu da li su to tragovi automobila koji je vozila nestala žena, jer je bilo više tragova automobila i oni su najverovatnije bili od lokalnih ribara. Ali, taj trag bio je izrazit i dubok pa su posumnjali da je na tom mestu automobil završio u reci. U četvrtak ujutro HGSS je sonarom i jačim magnetom pretraživao korito reke i nekih 50 metara dalje od mesta gde su bili tragovi magnet se zalepio za metalnu površinu. Ali, ni to nije bila potvrda da se radi o automobilu, pa su u vodu ušla dva ronioca HGSS-a.

Na nekih tridesetak metara od obale i na dubini od oko četiri metra pronašli su automobil i ženu u njemu. Nakon što su došli pripadnici Javne vatrogasne stanice Slavonski Brod policija je osigurala celo područje i zatvorila saobraćaj na tom delu nasipa. Vatrogasci su pomoću sajle na kamionu iz vode izvukli "škodu fabiju" u kojoj se nalazila ženska osoba.

- U saradnji sa Županijskom državnim tužilaštvom dogovorena je identifikacija pronađene osobe u automobilu, nakon koje će se znati da li je reč o nestaloj osobi, a potom policija započinje uviđaj o okolnostima koje su dovele do sletanja automobila u reku - rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko posavske.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading