OVO JE TURČIN KOJI JE NASTRADAO KOD PIROTA POSLE IZLIVANJA AMONIJAKA! Pokušao da pobegne pa omamljen pao sa mosta!

Autor:

Hronika

27.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo turskog državljanina koje je u ponedeljak ujutru pronađeno na 50 metara od lokomotive voza iz čije se kompozicije izlio amonijak je vozač kamiona Tarik Pelihvan (55).

OVO JE TURČIN KOJI JE NASTRADAO KOD PIROTA POSLE IZLIVANJA AMONIJAKA! Pokušao da pobegne pa omamljen pao sa mosta!

Foto: Privatna arhiva

Analiza obdukcije obavljene po nalogu tužilaštva u Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je znakove trovanja amonijakom: patolozi su pronašli oštećenja disajnih organa, ali i teške povrede od posledica pada sa velike visine.

Turski konzul u Nišu Atila Kučuktalasli potvrdio je identitet stranog državljanina za tursku agenciju "Anadolija" i rekao da je Pelihvan izgubio život tako što je pao sa mosta dok je pokušavao da izađe iz svog kamiona i pronađe bezbedno mesto daleko od izlivenog gasa. On je dodao i da je u bolnici u Pirotu bila smeštena porodica iz Ankare.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Turčin tokom vožnje video oblak dima i da je izašao iz kamiona kako bi pobegao sa mesta gde su se izlile opasne materije. Sumnja se da ga je tokom bega od oblaka dima omamio amonijak i da je zato pao sa mosta.

Druga žrtva u akcidentu je B. J. (74) iz pirotskog sela Sopot, čiji je leš nađen u njegovom vozilu kod ulaza u Pirot. B. J. je bio dugogodišnji kardiološki pacijent, a imao je i neurološke tegobe.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran Đurđević

28.12.2022 08:19

Pa šta, samo dvoje je nastradlo, nedovoljno da neko iz vlasti odgovara!