NASILNIK IZ MIRIJEVA VEĆ JEDNOM BIO PROTERAN IZ SRBIJE: Pretio bivšoj devojci pištoljem, pa je oteo - majka svedočila jezivoj sceni!

Autor:

Hronika

29.12.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se sinoć oko ponoći u beogradskom naselju Mirijevo, kada je mladić oteo bivšu devojku.

NASILNIK IZ MIRIJEVA VEĆ JEDNOM BIO PROTERAN IZ SRBIJE: Pretio bivšoj devojci pištoljem, pa je oteo - majka svedočila jezivoj sceni!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Vesna L. sinoć oko 23 sata pozvala je policiju i prijavila da je bivši dečko njene ćerke, crnogorski državljanin S. N. (22), došao do njihovog stana u Mirjevu i oteo njenu ćerku uz pretnju pištoljem.

Kako se saznaje, policijske patrole su odmah reagovale, te ga uhapsile u obližnjoj ulici.

Kod njega je u torbici pronađen pištolj sa četiri metka.

Zamenik tužioca Više javno tužilaštvo je naložio da se mladić zadrži zbog krivičnog dela - nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, zamenik tužioca Prvog Osnovnog javnog tužilaštva se izjasnio da se protiv S. N. podnese i krivična prijava za krivično delo - ugrožavanje sigurnosti.

Proverom je utvrđeno da je mladić već bio zadržavan zbog krivičnih dela, kada su žrtve takođe bile ćerka i majka.

Tada je nasilnik bio proteran iz Srbije sa zabranom ulaska.

Da podsetimo, prava drama odigrala se sinoć oko ponoći u beogradskom naselju Mirijevo.

- Mladić je bivši dečko te devojke. Navodno su bili zajedno taj ceo dan, u nekom trenutku je došla i njena majka. Posvađali su se kada je on navodno rekao devojci da krene sa njim. U nekom trenutku je izvadio pištolj iz torbice i uz pretnju krenuo sa devojkom napolje - objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje: 

- Majka, kao i svaka majka pokušala je to da spreči, ali je on nekoliko puta udario. Izvukao je devojku iz stana, a majka je prijavila slučaj policiji. Policajci su ubrzo stigli - priča komšija napadnute porodice. 

Prema njegovim rečima policija je nedaleko od mesta gde majka i ćerka žive. 

- Policija je odmah krenula u potragu za mladićem i devojkom. Nastala je jurnjava ali srećom ubrzo su uspeli da ga uhvate. Kako sam čuo i pištolj su mu našli u torbici. Srećom devojka nije bila povređena ali je kao i njena majka bila preplašena - navodi naš sagovornik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading