DRAMA U PANČEVU: Pretukao suprugu, dobio zabranu prilaska, a onda je ona dobila JEZIV POZIV?!

Autor:

Hronika

07.03.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.D. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika.

DRAMA U PANČEVU: Pretukao suprugu, dobio zabranu prilaska, a onda je ona dobila JEZIV POZIV?!

Foto: Ilustracija: Republika. rs, Pixabay

Ilustracija

On se sumnjiči da je dana 28.12.2021. godine u Pančevu, u porodičnoj kući primenio fizičko nasilje i uputio pretnje da će napasti na život i telo supruge J.D. zbog čega su osumnjičenom A.D. izrečene hitne mere privremenog udaljenja mogućeg učinioca iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi, koje hitne mere je prekršio, pa je iz  Kazneno popravnog zavoda u Pančevu uputio telefonske pozive oštećenoj J.D.

Nastavio je da preti oštećenoj po život i telo, povodom čega je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo da ga sud osudi na  kaznu zatvora u trajanju od 1 godine kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading