SAHRANJEN SINIŠA IZ LAZAREVCA: Tužilaštvo čeka da Jasmina bude u stanju za razgovor, rezultati OBDUKCIJE potvrdili SVIREPOST

Autor:

Hronika

03.03.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo kakvo ni najstariji meštani Lazarevca ne pamte dogodilo se prošlog meseca u Lazarevcu kada je u stanu Jasmina S. kuhinjskim nožem izbola supruga Sinišu S, zatim njegovo telo sakrila, a sebi posekla vrat.

SAHRANJEN SINIŠA IZ LAZAREVCA: Tužilaštvo čeka da Jasmina bude u stanju za razgovor, rezultati OBDUKCIJE potvrdili SVIREPOST

Foto: Prinskrin

Ona se trenutno nalazi u bolnici i procene lekara su da bi uskoro mogla da dodje svesti i nadležnima kaže zašto je sedam puta izbola supruga i danima telo krila od dece i njegovih najbližih.

- Dosadašnja istraga je potvrdila da je Jasmina odgovorna za Sinišinu smrt. O motivu samo nagađamo i verovatno su u pitanju neraščišćeni porodični računi. Ona je napisala oproštajno pismo i naglasila ga na najstarijeg sina. Od njega je tražila samo jedno da brine o troje mališana. Jasmina mu je napisala da je on punoletan i da po zakonu može da im bude staratelj. U njemu nije navela razlog ubistva supruga - kaže sagovornik blizak istrazi i dodaje da će je odmah zbog teškog ubistva saslušati tužilac, piše Telegraf.

Kako je juče objavljeno, o četvoro dece Jasmine i Siniše brigu vodi Centar za socijalni rad i nalaze se u hraniteljskoj porodici.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Stan gde je Siniša živeo sa Jasminom i decom

Siniša je danas sahranjen nakon što je završena obdukcija njegovog tela koja je potvrdila da je smrt nasilna. On je nasmrt iskrvario zbog ubodnih rana. Najverovatnije da je ubijen na spavanju jer nema povreda koje bi mogle ukazivati da se branio - kaže izvor.

Jasmina i Predrag imaju četvoro dece od 21,9, 8 i 6 godina. 

- Deca su u ponedeljak pozvala pomoć, zvali su nas komšije da im pomognemo kad su videli da je Jasmina prerezala vrat. Kad smo ušli u stan oko vrata su joj bili peškiri, a krv na sve strane - rekle su komšije novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading