ČOVEK KOJI SEJE STRAH PO SMEDEREVU PONOVO NA SLOBODI! Stošiću ukinut pritvor!

Autor:

Hronika

23.02.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kik-bokser Nikola Stošić pušten iz pritvora!

ČOVEK KOJI SEJE STRAH PO SMEDEREVU PONOVO NA SLOBODI! Stošiću ukinut pritvor!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kik bokser Nikola Stošić, osumnjičen da je sa A.R., V.S. i M.I., krajem decembra u jednom poznatom lokalu u Smederevu pretukao trojicu muškaraca, pušten je iz pritvora prošle nedelje.

Podsetimo, njih četvorica uhapšeni su zbog sumnje da su nasrnuli na suvlasnika lokala, kao i dvojicu gostiju, koji su pokušali da zaštite napadnutog čoveka. Osnovni sud u Smederevu, posle saslušanja u tužilaštvu, odredio im je pritvor do 30 dana kako ne bi uticali na svedoke.

- Oštećeni i svedoci su ispitani u tužilaštvu, pa je posle toga ukinut pritvor osumnjičenima, jer više nije bilo osnova da se oni zadrže - kaže izvor za medije i dodaje:

U narednom periodu biće veštačen snimak napada, pošto su nadzorne kamere snimile incident u kafani.

Da podsetimo, Stošić, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28) se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretkuli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

Stošić je bio reprezentativac Srbije, ali se 2019. godine povukao iz takmičenja. On je od ranije poznat policiji po sličnim delima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading