DŽABA ZNAMENJA! Jutros uhapšeni svetski prvak u kik-boksu Nikola Stošić je brutalni nasilnik! IŽIVLJAVAO SE I NAD DECOM!

Autor:

Hronika

27.01.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšenom Nikoli Stošiću, inače svetskom prvaku u kik-boksu i nekadašnjem kapitenu kik-boks reprezentacije Srbije, današnje hapšenje nije prvo, on se se i ranije nalazio iza rešetaka.

DŽABA ZNAMENJA! Jutros uhapšeni svetski prvak u kik-boksu Nikola Stošić je brutalni nasilnik! IŽIVLJAVAO SE I NAD DECOM!

Foto: printskrin/Instagram

Podsetimo, Nikola Stošić je jutros uhapšen i sumnjiči se za nasilničko ponašanje, za nanošenje telesnih povreda i navodno reketiranje vlasnika jedne kafane u Smederevu. Osim njemu, lisice na ruke stavljene su još najmanje trojici muškaraca od kojih je jedan, takođe kik-bokser.

- Stošiću ovo nije jedno krivično delo koji je napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je pre nekoliko godina ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvesti, kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Nakon tog incidenta Stošić je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je, takođe, koristio dršku od pištolja i naneo mu teške telesne povrede. Dečak je tada transportovan za Beograd i lekari su jedva uspeli da mu spasu vid na jednom oku.

Prema rečima sagovornika, za ovo krivično delo Stošić je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje nanogice.

Inače, Nikola Stošić je svetski prvak u kik-boksu i višestruki prvak Srbije u ovom sportu, trenirao je i takmičio se za kik-boks klub SD Kombat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

27.01.2022 16:40

Los uzor! Stamota za jednog Sportistu, koji se bavi ovakvim Sportom.

Odgovori 12 0