TEŽAK DAN! Dvoje POGINULIH kod Pančeva, u Vranju tuča, krađa, gađenje kamenjem, i na kraju ZAPALJEN AUTOMOBIL?!

Autor:

Hronika

13.02.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan dan za porodice oštećenih i preminulih kod Pančeva i u Vranju.

TEŽAK DAN! Dvoje POGINULIH kod Pančeva, u Vranju tuča, krađa, gađenje kamenjem, i na kraju ZAPALJEN AUTOMOBIL?!

Foto: Rina

Sinoć je Okružno javno tužilaštvo u Vranju odredilo zadržavanje J. S. (2003) iz Vranja zbog kaznenog dela izazivanje opšte opasnosti iz člana 278. člana 1 Krivičnog Zakonika i kaznenog dela laka telesna povreda iz čl.122.st.2.Krivičnog Zakonika.

On se sumnjiči da je toga dana zajedno sa oštećenim M.V. (2000) iz Vranja u kafani u Vranju konzumirao alkohol pri čemu je između njih najpre došlo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba u kom su jedan drugom kamenjem naneli lake povrede.

Republika

Foto: Rina

Hitna pomoć

Nakon što su se razišli osumnjičeni je primetio da mu nedostaje mobilni telefon te smatrajući da mu je telefon uzeo oštećeni otišao do njegove kuće i pozivao ga da iziđe i vrati mu telefon,a kako oštećeni nije izašao, on je zapalio njegovo putničko vozilo marke "BMW"

POGINULO DVOJE

Juče, u periodu od 23.30 časova na magistralnom putu između Vladimirovca i  Alibunara se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su poginule dve osobe A Z.(1990.) i M.V.(1982.), dok su tri lica na bolničkom lečenju.

Putničko vozilo marke "Lada" u kojem su bili A. Z. i M.V. sa još tri lica su išli iz pravca Vladimiovca u pravcu Alibunara. Tom prilikom je doslo do kontakta putnickog motornog vozila "Lada" koji se kretao iza traktora i traktora kojim je upravljao E.T. i kretao se u istom pravcu i smeru kao i putničko vozilo "Lada", od kog udarca se traktor prevrnuo, a iz putničkog vozila su ispala dva lica, dok su dva lica izvađena iz vozila.

Republika

Foto: Profimedia

Nesreća

Na mestu je preminuo A.Z. dok je M.V. preminuo u Opštoj bolnici u Pančevu, a jedno lice nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Pančevo.

Dva lica su prevezena na lečenje u Beograd.

Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pancevu je izvršio uviđaj, naloženo je da se uradi obdukcija preminulih, da se svim učesnicima uzme analiza krvi i urina, kao i da se uradi vanredno tehnicki pregled na vozilima, kao i da se utvrde sve činjenice koje su znacajne za utvrđivanje uzroka nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading