DETALJI UŽASA NA PANČEVAČKOM PUTU: Mladića napala trojica, ostao bez BUBREGA?!

Autor:

Hronika

27.01.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac S. Z. (33) iz okoline Pančeva, koji je sinoć oko 23 sata izboden nožem na Pančevačkom putu, teško je povređen i navodno je ostao bez bubrega.

DETALJI UŽASA NA PANČEVAČKOM PUTU: Mladića napala trojica, ostao bez BUBREGA?!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

S. Z. ima, da podsetimo, teške povrede stomaka i grudnog koša. Njega i njegovog starijeg prijatelja napala su trojica, za sada, nepoznatih muškaraca.

Napad se dogodio na parkingu preko puta jednog poznatog beogradskog restorana.

- Prema njihovim izjavama njih su na parkingu napala trojica muškarca, koje kako su naveli, ne poznaju, a potom pobegli sa lica mesta. S.Z je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudnog koša, dok je njegov prijatelj zadobio lakše telesne povrede - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Foto: unsplash.com

Krvavi nož

Kako se prenosi, povređenim muškarcima prva pomoć je ukazana u pančevačkoj bolnici, a potom su prevezeni u Vojnomedicinsku akademiju.

- Mladić koji je primljen sa teškim telesnim povredema operisan je sinoć. Zadobio je teške telesne povrede stomaka i grudnog koša - objasnio je izvor Kurira i dodao da je muškarcu konstatovana teška povreda jednog bubrega.

Za sada se ne zna šta je mogao biti motiv napada ali potlicija intezivno radi na otkrivanju svih detalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading