DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ: Iznela istinu o PLASTIČNIM OPERACIJAMA bivše drugarice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka prekinula ćutnju!

DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ: Iznela istinu o PLASTIČNIM OPERACIJAMA bivše drugarice! (FOTO)

Foto: Red tv printscreen, Printscreen/Instagram

Starleta Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem u jednoj televizijskoj emisiji, a posebno zbog svoje transformacije koja je izazvala komentare da sada liči na učesnicu "Elite" i bivšu drugaricu Maju Marinković. Nakon silnih estetskih intervencija, njen izgled je znatno izmenjen, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dragana Mitar

Nakon što je postala predmet brojnih kritika i poređenja sa Majom Marinković, Dragana Mitar odlučila je da se oglasi putem svog Instagram profila. Ona je istakla da je upravo ona preporučila Marinkovićevu svojim hirurzima, te da je lično izabrala svakog lekara koji je radio na njenom izgledu.

 Mitar je otkrila da je prvu operaciju nosa zakazala za sebe, ali je termin ustupila Maji zbog njenog učešća u rijalitiju "Zadruga". Međutim, kako kaže, nakon tog termina nije više bilo slobodnih termina kod istog hirurga, te je morala da potraži pomoć kod drugog lekara, što joj je, nažalost, donelo nove probleme.

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Mitar se oglasila putem Instagrama zbog navoda da kopira Maju Marinković

- Što se tiče mojih operacija, svakog doktora/doktorku sam lično izabrala i za dalje preporučila drugima. U periodu operacije nosa, prve operacije, koja je trebalo da bude i poslednja, svoj termin sam dala Maji jer je učazila u "Zadrugu" i žurilo joj se. Tada smo se nas dve družile intenzivno, a meni nije bilo hitno, ali pošto posle tog termina "narednih godinu dana nije bilo slobodno, ja sam, nažalost, otišla kod nekog drugog doktora, koji mi je napravio problem i koji sam rešavala godinama, a koji još uvek hoću da rešim, jer proces traje duže. Tako da, Maju sam spojila sa doktorima i bivšim frizerom - da jednom završimo ovu temu zauvek. A, Maji želim da ove godine pobedi u "Eliti" - eto, toliko od mene - istakla je Dragana Mitar putem Instagrama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading