MAJA ZABRANILA STANISLAVU DA GLEDA U MIONU: Šok prizor u izolaciji, njena LJUBOMORA prekucala sve granice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Krofak nateran na ovo?

MAJA ZABRANILA STANISLAVU DA GLEDA U MIONU: Šok prizor u izolaciji, njena LJUBOMORA prekucala sve granice! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak promenili su tok rijalitija "Elita" otkako su uplovili u ljubavnu vezu, a mnogim učesnicima proradila je sujeta i ljubomora jer su izbili u prvi plan, zbog čega svakog dana imaju sukobe sa pojedinim cimerima. Mnogo se spekuliše da li je Stanislav iskren u tom odnosu, a mnogi sumnjaju da će se on vratiti bivšoj devojci Mioni Jovanović i njihovoj ljubavi pružiti novu šansu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako Maja govori kako ona veruje svom dečku i da nema ni najmanje sumnje da Stanislav ima bilo kakve namere prema Jovanovićevoj, jedan njen potez privukao je pažnju na društvenim mrežama. Naime, kako je Stanislav i ove nedelje u izolaciji sa bivšom devojkom, a Maja ne spava sa njim, izgleda da je našla rešenje kako da se osigura da je Krofak neće merkati kad su sami. 

Marinkovićeva mu je poklonila masku za spavanje, koju Stanislav stavi na oči čim uđe u izolaciju i na taj način po svemu sudeći sebe ograđuje od bilo kakvih pogleda ka bivšoj devojci. Da li je Maja namerno njemu poklonila ovu masku ili je čista slučajnost što je završila kod njega, još uvek nije poznato, jer je mnogima taj detalj promakao.

Poznato je da je Maja jako ljubomorna i da je spremna da pravi ozbiljan haos kad se oseti ugroženo, a ostaje da vidimo da li će Stanislav proći kao njeni bivši momci ili će imati više sreće. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

09.04.2024 05:29

SVAKA TI ČAST MAJO, NE ZBOG LJUBOMORE, NEGO ZATO ŠTO JE MIONA KVARNA...ZLO...I TREBA JE SE ČUVATI...