PINK RASKRINKAO ANĐELU ŠPARAVALO: Majka od sramote ne dolazi na posao, JEZIV PRIZOR na njihovom imanju!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o placu zbog kojeg se svađala sa porodicom tokom telefonskog poziva!

PINK RASKRINKAO ANĐELU ŠPARAVALO: Majka od sramote ne dolazi na posao, JEZIV PRIZOR na njihovom imanju!

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Anđela Šparavalo otkako je uplovila u ljubavni odnos sa Bojanom Pavlović privlači jako veliku pažnju, a pravo haos nastao je kad je njena porodica bila u Beloj kući tokom novogodišnjih poseta kad su joj tražili da prekine odnos sa devojkom, nakon čega su izrečene brojne optužne sa Anđeline strane, za koje oni tvrde da nisu istinite. 

Jedna od glavnih misterija tokom ove rijaliti sezone je plac u kojem je Anđela govorila, za koji njeni roditelji kažu da nije kao iz Anđeline priče i da je to još jedna u nisu njenih laži.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

U današnjoj emisiji "Premijera Vikend Specijal" emitovani su kadrovi sa imanja koje se pominjalo, a tamo se nalazio samo voćnjak. 

- Ovo bi trebalo da bude voćnjak porodice Šparavalo. Naime, ne mogu to sa sigurnošću da tvrdim jer mi je Anđelina baba rekla da se on nalazi tri kilometar od grada i po opisu meštana to bi trebalo da je to. Ako je ovo taj voćnjak, jedno je sigruno da ovde, na ovom placu vikendica ne postoji, tačnije da Anđelini roditelji govore istinu - rekao je reporter koji je nakon toga pokušao da dobije majku Anđele Šparavalo koja je bila nedostupna.

Inače, ekipa pomenute emisije danas je pokušala da usnimi majku Anđele Šparavalo i sa njom razgovara o svemu što se dešava u "Eliti" sa njenom ćerkom, ali je njen lokal bio pod katancom i nisu je zatekli na radnom mesto, tako da nije poznato kako gleda na aktuelna dešavanja i ponašanje njene ćerke. 

Još uvek nije poznato zbog čega majka Anđele Šparavalo nije došla danas na posao, ali na društvenim mrežama se već neko vreme komentariše da od sramote ne mogu da dođu sebi, pa se pretpostavlja da je i posao pauzirala zbog stresa kroz koji prolazi, ali ona to nije potvrdila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading