"SINE, JESAM LI JA ZLIKOVAC, IMAŠ STOKHOLSKI SINDROM" Otac Anđele Šparavalo POTRESNIM OBRAĆANJEM ćerku doveo do LUDILA!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo se suočila sa roditeljima!

"SINE, JESAM LI JA ZLIKOVAC, IMAŠ STOKHOLSKI SINDROM" Otac Anđele Šparavalo POTRESNIM OBRAĆANJEM ćerku doveo do LUDILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo prošle noći imala je priliku da popriča sa majkom Aleksandrom, a njima je bio vrlo napet razgovor, te je njen otac prekinuo. Nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao na grub način lekciju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo priča sa roditeljima

 

- Sine, jesam li ja takav zlikovac? Sine, jesam li te nekada udario u životu? Jesam li te ja kupovao novcem? Jesam li plaćao sve tvoje? Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti nisi dobro, veruj mi! Ti si izgubila, čoveče! - rekao je Anđelin otac, pa nastavio:

- Ti pričaš laži! Ti hoćeš da budeš žrtva, da bi se dodvorila Bojani! Nemaš ti tragediju, kao ona! Ne možeš da budeš kao ona! Ti imaš Stokholmski sindrom sine, pitaj nekoga šta to znači! Sama si sebi napravila problem, ne želimo da budeš sa ženom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo priča sa roditeljima

 

- Je l' ti vidiš kako je meni ovde? Sve što kažem, vi demantujete! Tata ja sam se zaljubila - pričala je Anđela kroz suze. 

- Ona manipuliše sa tobom, ona je iskusna, ti si slabić! Ona je tebe zgrabila i ti si u njenim kandžama, ti ne umeš da se odbraniš od nje! Izaberi pravu stranu! Ti si počela da lažeš od Sarajeva! Jesam li čašu razbio u životu? Ko koga vara? Je l' mama mene vara? Anđela, nisi sine dobro, shvati da strana koju si izabrala nije dobra, samo treba da shvatiš da si u zatvorenom prostoru, ne možeš da svoje emocije kontrolišeš! Shvati da ti je s jedne strane porodica! Ti si moj sin! Niko te se neće odreći! Nemoj plakati! - govorio je Anđelin otac. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading