VARALA JESAM, ALI NISAM NAJGORA! Anita opet provocira, sad pomenula Maju i Jovanu Cvijanović! Haos u najavi!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićka opet drži govor!

VARALA JESAM, ALI NISAM NAJGORA! Anita opet provocira, sad pomenula Maju i Jovanu Cvijanović! Haos u najavi!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnice Elite Anita Stanojlović kaže da ona jeste bila u kontaktu sa drugim ženama u vreme kada je ušla u brak sa Jovanom Tomić Matorom, ali da to nije najgore. Ona tvrdi da su njene cimerke Maja Marinković i Jovana Cvejanović radile gore stvari i u spoljnom svetu i pred kamerama, pa da zbog toga više neće da se uzrujava.

- Jesam napravila grešku, to sam na kraju priznala, ali neću da me neko vuče za nos. Ovde su devojke menjale muškarce kao čarape, zauzeti momci su varali, a kleli su se u devojke koje ih čekaju napolju. Jovana redom juri momke i tera ih na seks, a ja sam kao najveća grešnica! E pa pošto nije tako, više neću ni oko čega da se nerviram. Dosta mi je lažnih moralista, nećete više moći da mi priđete - pričala je ona kroz smeh, da bi na kraju dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Jovana i Maja Marinković

 

- Anđelo i ja smo ušli iskrenije u ceo odnos nego Matora i ja, to svima neka bude jasno. Sa Matorom sam nepromišljeno ušla u sve, možda je trebalo da se sačeka da vidimo da li smo zaista jedna za drugu, zato je i došlo do čega je došlo, ali nećui da se vraćam na sve to. 

Inače, Anita za sebe tvrdi da je jako posesivna, ali da se trudi da sve to promeni. 

- Jesam opsesivna i posesivna. Istina je da to ne valja, ali se trudim da to kod sebe promenim koliko mogu. Jako sam mlada i mislim da neke stvari mogu da se korikuju. Moram samo da kažem da nije fer što su pojedini učesnici opravdali Teodorin flert ovde sa Gačićem, a moje dopisivanje su osudili. Ovo što je ona uradila je gore od onoga što sam ja uradila - kazala je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading