JA SAM ANĐELOV TIP RIBE, NE ANITA! Maja Marinković iznela šok-tvrdnje! Evo šta sada planira sa manekenom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka sve iskrenija!

JA SAM ANĐELOV TIP RIBE, NE ANITA! Maja Marinković iznela šok-tvrdnje! Evo šta sada planira sa manekenom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković, kaže da je ubeđena da Anđelo Ranković više voli devojke poput nje, nego tip kakav je Anita Stanojlović, sa kojom mu je sada poljuljan odnos. 

- Nikoga ne treba da čudi moj dobar odnos sa Anđelom. Ja sam ubeđena da sam njegov tip ribe, više nego Anita. Ne kažem ja da je Anita ružna ili nešto tome slično, samo mislim iskreno da je priča malo drugačija. On to naravno neće da kaže, ali dobro. Ne treba da se kačimo, ali vreme će da pokaže ko je kakav i ko će biti sa kim. Ja ću kao i uvek da budem svoja, a on kako hoće - rekla je starleta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Podsećamo, bivši dečko učesnice Elite Maje Marinković Marko Janjušević Janjuš, otkrio je pred svima da se starleta ranije dopisivala i redovno čula sa cimerom Anđelom Rankovićem, a sada su se u kuhinji zajedno mazili, međutim, brzo su shvatili da su kamere svuda oko njih! 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Anđelo Ranković

 

Maja i Anđelo su se dogovarali oko toga šta bi mogli da spreme za sledeći obrok, pa je sve izgledalo vrlo neobično, s obzirom na to da se videlo da lete varnice na sve strane. 

Podsećamo,Anita i Anđelo pokušali su nedavno da izglade odnose i da prestanu sa svađama, ali im to ipak nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, jako je teško održati stabilnost veze, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.02.2024 04:49

MAJO...SVAKA TEBI ČAST...ANĐELO JE MLAKONJA I MRTVO PUVALO ZA TEBE, ALI REALNO TI MU VIŠE ODGOVARAŠ U SVIM SEGMENTIMA...T...I... NJEMU, ALI ON TEBO NIKAKO