ANITA RASKINULA SA ANĐELOM: Ne može očima da ga vidi, priznala da ga NE VOLI!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret, ovo niko nije očekivao!

ANITA RASKINULA SA ANĐELOM: Ne može očima da ga vidi, priznala da ga NE VOLI!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

Danas je u rijalitiju "Elita" došlo do prve ozbiljne svađe između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. On je bio vidno iznerviran, a Anita je na sve moguće načine pokušavala da popravi situaciju i da priča sa njim. Stanojlovićeva se nakačila na njega, a on je na sve moguće načine pokušavao da je skloni od sebe i natera je da ga pusti da se iskulira nakon haosa koji su imali. 

- Pusti me sad, celo jutro si me nervirala. Idi sad da pričaš sa Slađom - rekao je Anđelo.

- Neću - dobrusila je Anita. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Elita

Stanojlovićeva nije uspela da se iskulira, a nakon što nije dobila razgovor sa Anđelom svojoj drugarici Slađi Lazić je rekla da joj ne pada na pamet da bude sa njim i trpi njegovo ponašanje. 

- Po prvi put sam sebi najvažnija. Zaljubljena jesam, ali ga ne volim. Stalo mi jeste, ali neću da se zaluđujem. Neću da menjam sebe iz korena. Ovo sam ja. Ušao je sa mnom u vezu i sad bi da me menja. Kod mene to ne može, samo to da kažem - govorila je Anita. 

Nakon toga ona se osamila u Rajskom vrtu i jecala iz sveg glasa, a Rankovič joj je prišao i pokušao da je ubedi da kreni sa njim kako bi jela, ali ona je to odbila i insistirala da ostane sama sa sobom kod Drveta mudrosti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

Da li će njih dvoje uspeti da poprave situaciju i reše ovaj problem koji imaju, ostaje da ispratimo u trenutcima koji su pred nama, a verovatno će se dosta toga saznati već u emisiji "Pitanja gledalaca" koja će se održati danas popodne u "Eliti". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading