MAJA I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU, ANITA DOŽIVELA POMRAČENJE: Letelo perje u Eliti, mislili su da ovo niko neće primetiti!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je ponovo uhvaćen sa Majom Marinković, Anita shvatila šta sledi.

MAJA I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU, ANITA DOŽIVELA POMRAČENJE: Letelo perje u Eliti, mislili su da ovo niko neće primetiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Anđelo Ranković se pozaju već godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u "Zadruzi" priznali su da su se dopisivali, što je razotkrio njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš. Mnogi smatraju da se između Anđela i Maje desilo nešto više od prijateljstva i da Ranković strahuje da će ona to iskoristi da iznese, kako bi mu napravila probleme sa Anitom Stanojlović sa kojom je trenutno u vezi.

Iako je Anita veoma ljubomorna i nesigurna u vezu sa Anđelom, Ranković je veče proveo u društvu Maje Marinković, sa kojom je neprestano komunicirao, što su primetili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Anđelo Ranković

 

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži, čega su, po svemu sudeći, oboje svesni.

Nije isključeno da će upravo Maja biti razlog njihovog raskida, a Anita je ubeđena da će Anđelo i Maja završiti zajedno u izolaciji, kao ovonedeljni potrčci.

- Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim - rekla je Anita Anđelu, tokom sinoćnje svađe, a on je jedva čekao da ode na spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
tom

25.02.2024 16:58

koliko vam plati Taki da pisete hvalospeve o ah toj pre lepoj Maji Bolje savetujte svima da nose njenu sliku od pre par Godina u dzepu .