ANĐELO DOBIO ŠUT-KARTU, ANITA SHVATILA DA NE MOŽE DA JE FINANSIRA! Buran raskid u Eliti, Ranković namagarčen!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je shvatila da Anđelo ne može da ispuni njene zahteve, pa je odlučila da raskine sa njim.

ANĐELO DOBIO ŠUT-KARTU, ANITA SHVATILA DA NE MOŽE DA JE FINANSIRA! Buran raskid u Eliti, Ranković namagarčen!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su raskinuli tokom sinoćnje žurke, jer Ranković nije ispunio Anitinu želju i kupio joj energetsko piće, koje je njoj, kako kaže, od životnog značaja:

- Anita, ne možeš da imaš sve kad se tebi ćefne. Je l' imaš da jedeš i piješ? Imaš! Ti si se iznervirala zbog energetskog pića. Je l' si imala period kad nisi pila energetsko piće? - upitao je Anđelo.

- Petnaest dana - odgovorila je Anita.

- Je l' ti to od životnog značaja? - upitao je Anđelo.

- Jeste - kazala je Anita.

- Anita, imaš dete, a ti se ponašaš kao da si dete. Ja bih prvi pio svoj protein u većim količinama, pa ne može. Ne možeš tako da se ponašaš - kazao je Anđelo.

 

- Briga me. Ja sam sebi najbitnija. Boli me uvo za ostale. Nemam dovoljno pića za sebe, to ne može tako - kazala je Anita.

- Anita, molim te, razmišljaj kako treba. Koliko para imaš u šteku? - upitao je Anđelo.

- Ništa - odgovorila je Anita.

- Eto, ti ne bi ni imala da kupiš piće. Ne bi mogla da se laktaš ispred dvojice muškaraca koji su svakako na redu da to kupe pre tebe. Anita, praviš se mnogo luda. Stvarno mi nisi jasna. Anita, da li možeš da ulaziš u kuću Odabranih, ako nisi u deo njih te nedelje? - kazao je Anđelo.

- Mogu, ali samo kad ja to želim. Na svoju štetu, ali da mi nešto treba, što da ne - kazala je Anita.

- Anita, čuješ li ti sebe? Ne mogu da verujem - kazao je Anđelo.

- Idi na žurku, vrati se - kazala je Anita.

- Mogu ja da idem ako hoću i bez da mi kažeš. Kako objasniš Alekseju da ne treba da jede brzu hranu, a da ne sme? - upitao je Anđelo.

- On sme da jede sve što hoće. Ja mu kupujem sve što želi - odgovorila je ona.

- Onda si ti milionerka neka. Anita, ne razumem stvarno da se tako ponašaš. Ja ne znam kako ćeš ti s tim stavom dogurati negde. Samo je do tebe da li ćeš da promeniš stavove koji nisu ispravni. Najlakše je šiljiti ku*ac, to je najlaganije - kazao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dostojanstvo

14.02.2024 12:22

Zrelo, odgovorno, dostojanstveno ... ponašanje mlade majke ??? Anđelo ? Nedefinisan dečko koji samo priča, dela mu i nisu baš u skladu ss onim šta godinama priča. Ljubavni partneri ? Nesklad, uštogljeno, različiti intelektualni nivoi, različiti životi i vrednosti...