ANITA SAZNALA SVE O ANĐELOVOJ KOMŠINICI SA SPRATA: Pojavio se ŠOK snimak, RASKID je sve bliži! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović sve odradila Anđelu Rankoviću iza leđa.

ANITA SAZNALA SVE O ANĐELOVOJ KOMŠINICI SA SPRATA: Pojavio se ŠOK snimak, RASKID je sve bliži! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Anđelo

Tokom večeri Anita Stanojlović nije mogla više da izdrži bes koji ima prema Anđelu Rankoviću, njenom dečku, pa se njemu iza leđa konstultovala sa Markom Đedovićem i Lepim Mićom, koji su je posavetovali kako da se ponaša tokom boravka na imanju u Šimanovcima. 

Naime, Anita je bila besna jer je Anđelo nekoliko puta branio Slađu Lazić od nje, a Đedović je pokušao da obuzda njenu agresiju tokom razgovora sa starletom. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Ti možeš da sad kažeš, sutra da uđeš u lift i da kažem možda ga je prislonio komšnici sa sprata. Ako kreneš u te teorije, ti ćeš da poludiš - rekao joj je Đedović. 

- A za Slađu? Jesam li u pravu? Reci mi! Tri meseca za redom on brani nju od mene, ona brani njega od mene. Ja sam mu rekla da prestane to, jer će doći trenutak kada ću početi da ljubomorišem! - rekla je Anita, pa dodala:

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Ja njemu pričam neko vreme! Za helanke sam mu pričala!

- Da, ona je tu stala na njegovu stranu! Ona je tada pop**dela! I to mi je smešno, jer znam da ti smeta, ali u fazonu... Znaš kad bih ja rekao tako nešto - dodao je Đedović. 

Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

25.02.2024 06:55

Neverovatno - Djedović zajedno sa Mićom savetnik!!! Onoliko je pljuvao malog ološa zbog Matore, a sada je savetuje!!! Inače, Anita je nevidjena glumica i ološ - tako je izmišljala i ljubomoru sa Matorom, a ona je ta koja je varala! Pokvarenije stvorenje od Anite ne postoji!!