UKUĆANI PREPRIČAVALI SCENU VRELE AKCIJE TEODORE I BEBICE: Pukla bruka uživo u programu, učesnici zanemeli od šoka!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite je objasnio šta se dešava između Teodore i Bebice u krevetu, dok imaju intimne odnose.

UKUĆANI PREPRIČAVALI SCENU VRELE AKCIJE TEODORE I BEBICE: Pukla bruka uživo u programu, učesnici zanemeli od šoka!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjih nominacija u "Eliti", ukućani su birali između učesnika,  Teodore Delić i Nemanje Gačića, koji su sedam dana proveli u izolaciji, a o njihovom odnosu se govori i dan-danas. 

Čak i Teodorin izabranik, Nenad Macanović Bebica, ne veruje u njihovo prijateljstvo i konstantno zamera Delićevoj što provodi dosta vremena sa njim, iako ona tvrdi da je u pitanju samo i isključivo druženje.

Danijel Dujković Munjez došao je na red za komentarisanje ovonedeljnih potrčaka, a on je iskoristio ovu priliku, da otkrije šta se dešava između Teodore i Bebice u krevetu, dok imaju intimne odnose:

Republika

Foto: Printskrin

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Teodora je od prvog dana karantina sa mnom super, poštuje me, po meni se ponaša srazmerno situacijiu vezi. Nekad treba da postupi malo vatrenije a nekad gde treba da bude hladna ona je opet haldna. Sve se njoj uzima za zlo, kao da ne zna da se ponaša, ali ja ne mislim tako. Ja više zameram Bebici njegovo psovanje i nekad neke reči ali isto tako on nju čuva kao malo vode na dlanu. Oni vode ljubav kao zmajevi, gledali smo Samir i ja to, to je baš velika strast, pucalo je sve. Sa Nemanjine strane nema ništa prema tebi, on te ne komentariše nikad u tom kontekstu, nije da ga ja branim stvarno je tako. Ja ne verujem da je on u tom fazonu, on je odbio tri devojke ovde zbog devojke od spolja. Ostavljam Nemanju, šaljem Teodoru - rekao je Munjez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading