BEBICU ČEKA HLADAN TUŠ! Stigla informacija iz spoljnog sveta, Teodora mu sprema PAKAO!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o planu Teodore Delić - Bebici se sprema hladan tuš.

BEBICU ČEKA HLADAN TUŠ! Stigla informacija iz spoljnog sveta, Teodora mu sprema PAKAO!

Foto: E-stock, Isntagram

Aleksa Erski sinoć je imao priliku da izabere ovonedeljne potrčke, a u izolaciju je poslao Teodoru Delić i Nemanju Gačića, kako bi ispitao njihov odnos, koji je svima sumnjiv, pa i njenom trenutnom izabraniku, Nenadu Macanoviću Bebici

Čm su saopšteni ovonedeljni potrčci, Bebica je napravio Teodori dramu, a njena majka je odlučila da obelodani istinu o ćerkinom odnosu sa Nemanjom, kao i vezi sa Bebicom, u koju ne veruju ukućani, ali ni brojni gledaoci.

Teodorina majka se osvrnula na odluku Alekse Erskog da u izolaciju pošalje upravo njenu ćerku sa Nemanjom, kako bi se otkrilo da li emocije između njih postoje.

Republika

Foto: E stockk

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Teodora voli samo Nenada. Ne postoji nikakav Gačić, oseća se veliki pritisak pojedinaca u kući da ona oseća nešto, pa spominju i onog Uroša Rajačića, od toga nema ništa. Moja ćerka voli samo Nenada. Ne mogu da garantujem da li će biti zajedno do kraja života, ali sam sasvim sigurna da će biti dugo zajedno - kazala je Teodorina majka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nemanja Gačić

 

- Gačić zna da moja ćerka voli Nenada. On nju gleda kao drugaricu. Oni pričaju o nekim temama, koje nemaju veze s nekim ljubavnim kontekstom. Kad se Teodora pomiri sa Bebicom, stavi tačku na odnos sa Gačićem, jer ne želi da se pomisli da ima neke emocije prema njemu. Milena je najveći neprijatelj ljubavi moje ćerke i Nenada - istakla je Slavica za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading