NAJVEĆA TAJNA ELITE JE U NJEGOVIM RUKAMA: Taki Marinković ovim drži Teodoru i Bebicu u šaci!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica uživaju u ljubavi, ni ne sluteći šta im Taki Marinković sprema.

NAJVEĆA TAJNA ELITE JE U NJEGOVIM RUKAMA: Taki Marinković ovim drži Teodoru i Bebicu u šaci!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka Elite, Helena Fox, po napuštanju rijalitija, gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je iskreno komentarisala svoje učešće, kao i nekadašnje cimere, sa kojim je provela određeno vreme.

Helena je pokazala zube u ovoj emisiji, pa otkrila kakvu je poruku Taki Marinković poslao Teodori Delić upravo preko nje.

Naime, Taki joj je rekao da poruči Teodori kako neće nikada otkriti njihovu tajnu, te da ne mora da brine, a niko ne zna o čemu je tačno reč, iako se uveliko nagađa.

Kako je već poznato javnosti, Teodora i Taki su bili poprilično bliski pre njenog ulaska u Elitu, a osvanule su mnoge zajedničke fotografije, koje dokazuju da ipak nisu bili samo prijatelji. Teodora se sve vreme "pere" od afere sa ocem Maje Marinković, ali Taki tvrdi da postoji tajna, za koju znaju samo njih dvoje i Delićeva je sada, po svemu sudeći, u njegovim rukama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs, ATA Images

Teodora Delić i Taki Marinković

 

- Takija sam prvi put videla na njegovom rođendanu. Naš drugi susret bio je u studiju, tada pojedinci mislili da je on moja podrška. On je meni u studiju rekao da prenesem Teodori da se ona ne brine i da neće otkriti njihovu tajnu. Njoj naravno nisam ništa prenela. Moram da napomenem da ja ne znam o kakvoj tajni je reč, samo znam da joj je kupio neku narukvicu - otkrila je Helena u emisiji "Pitam za druga".

Taki nije želeo da komentariše ovu temu, pa je i dalje stajao iza toga da su samo malo prisniji prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading