OBEZBEĐENJE DRŽALO POBESNELOG BEBICU: Uhvatio Teodoru i Gačića na delu, pa napravio LOM na slavi!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je pobesneo, kada je na slavi zatekao Teodoru Delić i Nemanju Gačića zajedno.

OBEZBEĐENJE DRŽALO POBESNELOG BEBICU: Uhvatio Teodoru i Gačića na delu, pa napravio LOM na slavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavnog sukoba između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, čini se da tenzije ne jenjavaju. Šuška se da je Bebica najavio haos ne samo Teodori, već i njenom prijatelju Nemanji Gačiću. Ova situacija između njih troje izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su zainteresovani da saznaju više o ovoj kontroverzi.

Naime, Bebica je upao u Dubiozu i zatekao Teodoru i Nemanju na delu, odnosno, zajedno, dok piju i vesele se, pa je momentalno prišao i ispolivao ih, zbog čega je obezbeđenje reagovalo, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob ili okršaj:

 

- Je*em li ti decu ja, jel ti jasno, uništiću te. Sve ću da ti bacim u jezero sad, druže, nisi svesna šta ću da ti uradim - odbrusio je Bebica.

- Je l' moguće da mi ovo radi za slavu, neka su mu živa i zdrava deca, ja njega neću da vređam. Poliva ovde budala za slavu, stvarno nije normalan - rekao je Gačić.

- Šta je sa tobom, budaletino jedna, kakvo je ovo ponašanje, došao da pokvari veselje, hajde napolje majmune, nemoj da nas uznemiravaš - rekla je Teodora.

- Ja ti garantujem da se ona zaljubila u Gačića, juče sam pričala sa njom, ona njega stalno spominje. Sela je pored njega i uzela mu kačket, stavila na svoju glavu, to njeno ponašanje mi je katastrofa. Njoj bi najviše odgovaralo da Bebice nema da ona uđe u vezu sa Gačićem. Sa njene strane mislim da se zacopala kao budala - rekla je Kačavenda Bebici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading