ASMIN UTERAO JANJUŠU STRAH U KOSTI: Crno mu se piše nakon Elite, Anelin bivši već najavio SUSRET!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić tvrdi da je Janjuš preplašen zbog činjenice da ga čeka susret sa Asminom.

ASMIN UTERAO JANJUŠU STRAH U KOSTI: Crno mu se piše nakon Elite, Anelin bivši već najavio SUSRET!

Foto: printscreen/facebook,printscreen/RTV Pink

U Prijepolju je obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša.

Janjuš se juče vratio u Elitu, nakon čega je učestvovao u emisiji "Pitanja novinara", gde je izneo stravične detalje o onome što je preživeo na pomenu, kada je saznao kako ga gledaoci rijalitija komentarišu zbog veze sa Aneli Ahmić.

Odmah nakon njegovog izlaganja, uključila se i Aneli, koja je prokomentarisala bivšeg izabranika, Asmina Durdžića, pa otkrila da veruje da se Janjuš pomalo i plaši Asmina, zbog reputacije koju ima:

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ne. Mogu 100% reći da nema ništa da kaže. Jedino što je imao, ja sam to već sama rekla. On jedino može da slaže. Za sve što kaže, neka priloži dokaz. On mene ne može da ugrozi, već može samo da pokuša. Trenutno to radi sad preko Janjuša - kazala je Aneli.

- Koliko ti je važno to što Janjuš ima potpuno poverenje u tebe? - upitao je novinar.

- Naravno da mi znači. Težak je sve ovo pritisak za njega, verujem da se on boji, ali da je svestan svega - odgovorila je Aneli.

Podsetimo, Asmin se svakodnevno oglašava putem društvenih mreža, gde komentariše Janjuša i Aneli, a sve zanima kako će izgledati njihov susret, nakon završetka Elite.

Takođe, Starlerta Stanija Dobrojević i bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, glavna su tema u javnosti zbog raznih afera, a kako smo saznali, crnka se drugarici požalila da ne može da veruje kako nijedna veza u javnosti ne može da joj prođe bez problema! Naime, Stanija kaže da joj je preko glave ovog haosa sa Asminom, te planira da se na neko vreme povuče u ilegalu.

Republika

Foto: printscreen/facebook/youtube

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

 

- Stanija ludi zbog togaš to se njeno ime svakodnevno pominje u medijima, a sve zbog Asmina. O svemu non stop priča sa porodicom i drugaricama, stalno se žali kako ne može da ima normalnu vezu, bez da se u nju iko meša i iznosi razne neistine. Rekla je drugarici: "Ne mogu da imam normalnu vezu i dečka pored sebe! Uvek neki haos, pa sam osuđena da se pravdam zbog hiljadu stvari! To me mnogo nervira! Zar mi je karma takva da moram da se borim s vetrenjačama, a samo pored nekoga želim da budem srećna - priča nam izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading